Bivša žena slavnog muzičara HOSPITALIZOVANA nakon pokušaja SAMOUBISTVA!

Bivša supruga čuvenog repera završila je u bolnici nakon što je pokušala da izvrši samoubistvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Profimedia

Kimberli En Skot, bivša supruga slavnog Eminema, sa kojom je reper 1995. godine dobio ćerku Hejli, hospitalizovana je nakon što je pokušala da izvrši samoubistvo, prenose strani mediji.

Kim je hitna pomoć odvezla u bolnicu na oporavak, nakon čega je puštena na kućno lečenje, a detalji nemilog događaja još uvek nisu poznati javnosti.

foto: Profimedia

Podsećamo, Eminem i Kim bili su u turbulentnoj vezi krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina, nakon čega su se rastali, a da su već dugo u veoma lošim odnosima slavni pevač je često otkrivao u stihovima svojih brojnih pesama, gde nije štedeo pogrdne reči za svoju bivšu izabranicu.

Kim je više puta tokom prethodnih godina bila tema američkih medija, nakon što je nekoliko puta završila iza rešetaka zbog posedovanja i korišćenja nelegalnih supstanci. Pre 6 godina uhapšena je zbog izazivanja saobraćajne nesreće, koja je takođe bila pokušaj samoubistva. Kim je tada stranim medijima otvorila dušu i priznala da je pokušala da oduzme sebi život.

foto: Profimedia

– Bila sam na kraju puta i znala sam da niko osim mene neće biti povređen. Da, bila sam pod dejstvom alkohola i tableta, stisnula sam gas i zaletela se ka stubu – priznala je tada Kim.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar