“Uraganke” ulaze u ZADRUGU 5? “I Marija Šerifović je bila na Farmi i vidite gde je SADA!”

Devojke su zatečene, ali im se ideja dopala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vlada Šporčić

Devojke iz grupe “Hurricane” navodno uveliko pregovaraju sa čelnicima, piše “Informer”.

– Produkcija je nedavno pozvala devojke na razgovor i predložila im da uđu u “Zadrugu”. Bile su baš zatečene, ali im se ideja dopala! Ubeđivali su ih da bi to bio odličan poslovni potez jer bi imale besplatnu reklamu 24 sata dnevno – priča izvor pomenutog lista.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nikolićeva se navodno oduševila ponudom, dok su Vučićeva i Kneževićeva rekle da moraju još malo da razmisle.

– Ivana smatra da bi se odlično snašle u “Zadruzi” i da bi im to pomoglo u karijeri, pa ih ubeđuje da pristanu! Na sastanku im je rekla: “Pa i Marija Šerifović je ušla na ‘Farmu’ posle Evrovizije i vidite gde je sada” – priča izvor i dodaje da je Ivana na korak do toga da ubedi ostale članice grupe da se usele na imanje u Šimanovcima:

– Sanja i Ksenija razmišljaju da li će im zbog korona virusa nastupi biti otkazani, pošto su brojke obolelih počele da skaču. Ako bude novih ograničenja, želele bi da to iskoriste i promovišu se u rijalitiju. Pre nego što konačno odluče, Ksenija želi da se posavetuje i sa ocem Knezom, koji se oprobao u “Survajveru”. Uskoro će sve tri imati još jedan sastanak i, kako stvari zasad stoje, najverovatnije će zajedno potpisati ugovor.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar