Asistent kod gola Dinama u Poljskoj pomenuo Zvezdu: Nismo se opterećivali! (VIDEO)

- Teška utakmica. Znali smo da će oni imati ovakvu podršku i mogu samo da čestitam svojoj ekipi na borbenosti i trudu - istakao je

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Piotr Kucza / Zuma Press / Profimedia

U Zagrebu je bilo bojazni da igrači Dinama već misle o meču sa Crvenom zvezdom, i pre revanša sa Legijom, ali, kako kažu oni, a i sam rezultat, to nije bio slučaj.

Dinamo je slavio sa 1:0 u gostima, u paklenoj atmosferu koju su napravili nadaleko čuveni navijači Legije i tako zakazao duel sa Šerifom u plej-ofu za Ligu šampiona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nismo se opterećivali mogućim susretom sa Zvezdom. Mislili smo samo na Legiju, sad znamo da je to Šerif i idemo da se spremimo – rekao je asistent kod jedinog gola u Varšavi, Ivanušec, a prenosi Večernji list.

O samoj utakmici rekao je:

– Teška utakmica. Znali smo da će oni imati ovakvu podršku i mogu samo da čestitam svojoj ekipi na borbenosti i trudu. Mislim da smo zasluženo prošli. Primio sam loptu, odigrao Majera, on mi je vratio, prošao sam dvojicu i vidio sam Bartola i podvalio mu levom nogom, a on je fantastično to zabio. Bilo je teško komunicirati u ovakvom ambijentu, dosta smo se teško čuli, navijači su baš bili glasni, ali eto, na kraju je bitna samo pobeda!

Bonus video: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar