Zvezda i Objektiv u pohodu na Moldaviju: Ovaj tim bi trebalo da napadne Šerif, ostala je još jedna dilema

Veliki izazov se nalazi pred izabranicima Dejana Stankovića, ali ništa nije nemoguće. Samo jedan trijumf deli ih od sigurnog plasmana bar u Ligu Evrope ove jeseni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Sve je spremno za meč (dosadašnje) sezone. Ulog je veliki, plasman u plej-of za Ligu šampiona i obezbeđen ulazak u grupnu fazu Lige Evrope.

Crvena zvezda će u Tiraspolju kako zna i ume morati da dođe do trijumfa, pogotovo zbog sumornog početka nove sezone, a i zbog ogromne finansijske injekcije od strane UEFA.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U Beogradu meč je završen rezultatom 1:1, a da stvar bude gora po srpskog šampiona, Gelor Kanga je zaradio crveni karton i ostavio saigrače na cedilu dobar deo drugog poluvremena.

Ipak, vremena za žaljenje nema – meč je na programu u utorak od 19 časova, gde bi sve osim prolaza Crvene zvezde u plej-of za Ligu šampiona bilo ravno senzaciji.

Što se sastava tiče, Dejan Stanković je na konferenciji za novinare bio poprilično tajanstven i nije želeo da otkriva karte, ali je naglasio da već ima u glavi ekipu koja će sutra izaći na teren u Tiraspolju.

Po svemu sudeći ponovo će Radovan Pankov biti “parnjak” iskusnom Dragoviću i nakon niza loših partija, a Degenek će i dalje čekati šansu sa klupe.

Biće posebno zanimljivo videti ko će zameniti pomenutog Kangu, a ne bi bilo iznenađenje da to bude Njegoš Petrović, fudbaler koji od početka sezone ima tek jednu odigranu utakmicu.

Stanković optimista uoči revanša sa Šerifom: Ako bude kao protiv Kairata, imamo velike šanse! (VIDEO)

U napadu će Dioni početi susret od prvog minuta, dok će oporavljeni Gajić na krilima pobedonosnog gola protiv Napretka, ponovo zauzeti mesto na desnom boku.

Iz ugla novinara Objektiva, očekivana postava za sutrašnji meč je:

BorjanGajić, Pankov, Dragović, RodićPetrović, SanogoKatai, Ivanić, FalkoDioni.

Podsetimo, ukoliko Zvezda savlada Šerif, u plej-ofu za Ligu šampiona rival će im biti bolji iz meča LegijaDinamo Zagreb (prvi meč 1:1), a ako se dogodi da ispadne od moldavskog šampiona, sastaće se sa pobednikom duela Jang BojsKluž (prvi meč 1:1).

Čitaoci Objektiva će sutra moći da prate sva dešavanja, kako sa ulica Tiraspolja, tako i sa same utakmice.

Izveštač iz Tiraspolja: Nikola Husein

BONUS VIDEO:

Zvezda se sprema za meč odluke: Odrađen trening na preskupom stadionu u Tiraspolju! (FOTO+VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar