Đukanović ODBRUSIO Preleviću: Pod stare dane se pretvorio u MEGAFON Nebojše Stefanovića

Vladimir Đukanović odgovorio je na uvrede Božidara Prelevića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i advokat Vladimir Đukanović odgovorio je na uvrede advokata Božidara Prelevića i istakao da dotični žudi za pažnjom jer je, kako navodi, postao nebitan.

– Dugo sam se dvoumio da li ovom čoveku na zalasku karijere uopšte da odgovaram, jer me konstantno proziva i vređa, a da me nikada u životu nije upoznao. Valjda zato što je postao nebitan žudi za pažnjom ovako po stare dane. Ipak, jednu stvar neću da mu prećutim, a to je kada kaže da ja kao advokat služim za kontrolu štete kako navodno moji klijenti ne bi optužili prave krivce. Hoću da ga pitam da li to govori iz ličnog iskustva? – istakao je Đukanović i dodao:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Naime, baš se za njega u advokatskoj javnosti vezuju razne priče u koje nisam želeo da verujem, a to je da je uvek bio miljenik službe i da je baš po zadatku u mnogim predmetima postavljan kao advokat. Ne želim da verujem i dalje da je to istina, ali napadajući tako bestidno mene, ostaje mi samo da zaključim da on to govori na osnovu ličnog iskustva – naveo je on.

Đukanović je podvukao da je tužno što se Prelević pod stare dane pretvorio u megafon doskorašnjeg ministra unutrašnjih poslova, a sadašnjeg ministra odbrane Nebojše Stefanovića.

– Na kraju, žalosno je što se po stare dane pretvorio u megafon doskorašnjeg ministra unutrašnjih poslova. Koliko samo čovek može nisko da padne – podvukao je Đukanović.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar