Prva izjava Sonje Vasić po kraju košarkaške karijere: Emotivni izliv najbolje srpske košarkašice!

- Naša misija je u proteklim godinama bila mnogo veća, mislim da smo mnogo uradili za žensku košarku u Srbiji - istakla je Vasićka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pan Yulong/Xinhua News/Profimedia

Srpska košarkašica Sonja Vasić rekla je da nema za čime da žali na kraju košarkaške karijere istakavši da je njena generacija uradila mnogo za žensku košarku u Srbiji.

– Jako emotivan dan. Nismo završili kao što smo se nadali. Hteli smo da obradujemo Srbiju još jednom medaljom, ali nažalost nismo uspeli – rekla je Vasić, prenosi Olimpijski komitet Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Košarkašice Srbije nisu uspele da u Tokiju odbrane bronzanu medalju osvojenu na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine. U meču za treće mesto bolja je bila selekcija Francuske sa 91:76, koja se tako revanširala za poraz koji joj je Srbija nanela u finalu ovogodišnjeg Evropskog prvenstva.

– Naša misija je u proteklim godinama bila mnogo veća, mislim da smo mnogo uradili za žensku košarku u Srbiji, pored svih osvojenih medalja. Nemam za čime da žalim na kraju karijere – rekla je Vasić.

Reči kojih se košarkaška Srbija plašila! Bruks: Bila je čast i zadovoljstvo da igram za reprezentaciju!

Ona je navela da je “definitivno najteže osvojiti četvrto mesto”.

– Ali, nema na čemu da nas bude sramota. Ovoga leta smo osvojili i Evropsko prvenstvo, učinili već mnogo. Ponosna sam i bila je velika čast za mene da budem deo ove ekipe – istakla je Vasićka.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar