Manijak pratio Moniku po izlasku iz prodavnice: Jedva mu pobegla, pa otkrila KAKO je znao da živi SAMA

Imala je puno sreće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/monikaa_az

Ruskinja Monika Havarcova (29) iz Sankt Peterburga umalo je silovana kada se pre četiri dana u večernjim satima vraćala iz prodavnice.

Moniku je pratio manijak koga je primetila kada je prešla ulicu na mestu na kojem obično nema nikog oko nje.

– Kada sam čula da neko ima bukvalno istu putanju kao ja, okrenula sam se i primetila čoveka od oko 40 godina sa kačketom na glavi kako odjednom skreće pogled i pravi se da ne ide kuda i ja. Tada sam namerno prešla preko ulice kod dela gde retko ko prelazi. Uzela sam telefon i pravila se da kucam poruku, a uključila sam kameru da vidim da li je iza mene. Bio je još tu! Tada sam videla komšiju i rekla mu da obrati pažnju na osobu iza mene i da ako može krene sa mnom. Taj stariji komšija pratio me je do ulaza. Rekao mi je da je i njemu taj muškarac iza bio jako čudan – napisala je Monika na Instagramu.

Potom je dodala kako je otkrila da je manijak odabrao baš nju.

– Jednom mi je drugarica pričala da jedan manijak kod nje u kraju vreba žene koje žive same. Prethodno ih prati u prodavnicu gde kupuju najosnovnije namirnice. Ovaj koji je mene verovatno hteo da siluje sigurno je prethodno označio po tome što sam svaki dan dozila u isti supermarket kupujući gotovo identične stvari. Zaključio je da živim sama i krenuo je da me napadne. Vi koje živite same, dobro se pazite i nemojte da idete uvek u istu prodavnicu. Nikada ne znate kome će to da zapadne za oko – napisala je Monika.

U komentarima je dobila dosta podrške, a bilo je i žena sa sličnim iskustvima.

“Moja sestra je napadnuta zbog identičnog tajminga kada se vraćala istim putem svako veče sa fitnesa”, “Ukoliko želite da sačuvate sebi mir i budete bezbedne, poslušajte Moniku, u pravu je. Menjajte prodavnice, put do kuće, upašćete nekom od njih u radar”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar