Najbolje prijateljice joj priznale da su bile s njenim mužem: Prvo se razvela, pa je učinila nezamislivo

Bilo joj je dosta svega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: dailyrecord.co.uk printscreen

Prava je veština potrebna prihvatiti tako bolnu informaciju da su vam tri najbliže osobe u životu svojevremeno “zabole nož u leđa”, i štaviše, znati ubuduće kako svom egu olakšati život.

Tesa Blezner (34) učinila je nešto nezamislivo. Kada je od najboljih drugarica saznala da su obe pre njenog braka sa Kijeranom, doduše u različitim vremenskim periodima, spavale s njim, znala je da mora nekako da im uzvrati.

– Ta količina bola usled izdaje bila je nešto s čim nisam mogla da se nosim. Kijeran i ja imali smo svojih uspona i padova pre braka u kojem smo bili četiri godine, ali mislila sam da smo i u tom periodu ipak bili verni jedno drugom. Prevarila sam se – kaže Tesa za Dejli rekord u okviru rubrike posvećene prevarama u braku.

Šta je uradila Tesa posle saznanja da su joj dve drugarice “probale” muža?

Uzvratila im je ne samo istom, već i još gorom merom – spavala je sa njihovim muževima.

– Znala sam da sam im oduvek bila poželjna. Puno puta su mi i same govorile da su ljubomorne što sam najlepša među nama, bile su sigurne i da im muževi maštaju o meni. Zbog toga sam sačekala prvo da se razvedem, a onda sam mesec i po dana kasnije prvo ušla u lascivnu prepisku s jednim od muževa njih dve. Čovek se ‘slomio’ posle dva dana. Imala sam ga. Potom sam sačekala da prođe nekoliko dana, pa sam zavela i drugog. Oni su se poznavali među sobom, ali ne toliko da bi međusobno priznavali da su obojica upravo prevarili svoje supruge. Tim pre što su imali i decu – kaže Tesa.

Iako je bila svesna da njeni potezi posle razvoda od Kijerana neće naići na pozitivne reakcije, Tesa je istakla da se danas oseća sjajno.

– Započela sam novi život. Bez njih dve, bez Kijerana. Imam ćerkicu od pet godina koja će zauvek predstavljati sponu između mene i bivšeg muža, ali to je to. Dalje, ništa više. Ne zanima me da li je on saznao šta sam učinila posle razvoda ili ne. Dok sam ja pre braka plakala za njim i molila da se pomirimo, on je bio u krevetu sa njih dve – konstatovala je Tesa.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar