Skandal! Đilasov Lutovac PRETI Vučiću: Ko si ti da u Srbiji donosiš odluke bez stranaca? (FOTO)

Lutovac je ovim jasno pokazao da on i njegov šef Đilas ne mogu ništa da urade bez dozvole i naloga stranaca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock Danijel Milutinovic, Objektiv.rs/Tamara Trajkovic

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac uputio je skandalozne pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a povod je između ostalog bio i dijalog vlasti i opozicije oko izborornih uslova.

Lutovac, lider dela DS koji kontroliše predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, napao je predsednika Srbije i zbog toga što ne želi da učestvuje u dijalogu sa opozicijom, koji je pod pokroviteljstvom stranaca, odnosno poslanika u Evropskom parlamentu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lutovac je ovim jasno pokazao da on i njegov šef Đilas ne mogu ništa da urade bez dozvole i naloga stranaca.

Foto: Twitter/Printscreen

Predsednik Vučić je više puta ponovio da je spreman za razgovore, ali da neće dopustiti da u Srbiji odluke donose stranci.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. A ko si ti gos Lutovac?kod mene na slavu dođe više ljudi nego što ti imaš podršku!!!mogu i ja da se pitam!?ne trebaju nam stranci!!!

    Odgovori
  2. Srbija nije nicija kolonia, niti rob, i ne zavisi od stavova stranaca za svoje odluke. Jeste, nase su pare, i tvoje i moje, i svakog gradjana ove zemlje. Odluke da se pomogne onima koji najvise trebaju pomoc, je na svom mestu. A stranci neka resavaju probleme u svojim zemljama, i da se ne mesaju u tudje. A ti Lutovac i svi vi ostali koji zelite samo da napravite haos u zemlji, vama treba zapusiti usta za sva vremena. Mozda ce se naci neko iz naroda da vas posalje tamo gde zasluzujete. Ako radis protiv Srbije, radis protiv svog naroda, to se zove izdajstvo.

    Odgovori

Ostavite komentar