Nova zvezda Đilasove televizije Danica Vučenić poručuje: Srbi su počinili GENOCID u Srebrenici! (VIDEO)

Po svemu sudeći, ona postaje nova zvezda Đilasove televizije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Novinarka Danica Vučenić, koja od septembra počinje da radi za N1, koji je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, gostujući u emisiji Novi dan izjavila da su Srbi počinili genocid u Srebrenici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mi uopšte ne govorimo o žrtvama, mi ne govorimo o tome šta smo mi radili, mi ne govorimo o ozbiljnom suočavanju sa prošlošću. Mi to sve stavljamo pod tepih i na površinu sad izlazi da li se to sad zove ovako ili se zove onako. To se zove genocid, jer je sud tako presudio. I tu nema više nikakve debate o tome – rekla je ona.

Po svemu sudeći, ona postaje nova zvezda Đilasove televizije.

Podsetimo, visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini, Valentin Incko doneo je skandaloznu odluku kojom je praktično počela sezona lova na Srbe koji negiraju genocid u Srebrenici. Naime, on je doneo odluku kojom nameće izmene Krivičnog zakona BiH kojima se predviđa kažnjavanje negiranja genocida i veličanja ratnih zločinaca.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Šta će sirota žena, naučila da bude radio Mileva, pa ko got joj ponudi da mlati praznu slamu trči ko ovca na so. Vučinićeva je "sestra" Kandićeve, a Kandićeva radi za naciste koji bi da revidiraju istoriju i oni budu oslobodioci i pobednici, a pravi pobednici ratni zločinci i oni koji su svet vratili unazad. Pogledajte kakve se igre igraju sa vakcinama. Nisu se dokopali para na koje su računali sada se iznenada pojavljuju neke mutacije i sojevi ko je samo oni prepoznaju. Takvima Danica služi. Za takve su Srbi genocidni, za takve je Srbija i Srbi zao narod, jer smo im brana da dovedu Antihrista na vlast. Nećete pobediti satanisti. Sve ćemo vas poslati vašem Satani da plačete kako su vas Srbi PRAVOSLAVCI pobedili pameću i svojom verom.

    Odgovori
  2. A ti si mentalno poremećena osoba,zaostala u razvoju, Jer su čitaoci i narod tako odlučili. Tu više diskusije nema. Ispunjavaš sve uslove za smeštaj u ludaru. Nikad ljudima pamet nije potrebnija, nego kad naiđu na budalu sličnu tebi. Tipičan primer autošviniste na platnom spisku onog žućka.

    Odgovori
  3. Našla se ona pozvanom - ima li smešnije priče od ove kuju ova alapača trese tek da joj vreme prođe ? A Dragan Đilas nek razmisli zašto živi u zemlji koja ga uopšte ne prepoznaje kao čoveka !

    Odgovori

Ostavite komentar