Ovako to radi nemačka POLICIJA: Kada se zabrane protesti – tuku decu i bake bez ikakve MILOSTI (VIDEO)

Demonstranti su se usprotivili zabrani protesta i okupili u gradu, što je rezultiralo nasiljem od strane nemačke policije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Ovako to radi nemačka policija – kad se zabrane protesti bezobzirno tuku decu, bake, mlade, stare, tuku i ponižavaju bez ikakve milosti. Toliko o vladavini prava koju nam promovišu poslanici iz EU.

Naime, stotine ljudi juče se okupilo u Berlinu u znak protesta protiv mera koje je uvela nemačka vlada radi sprečavanja širenja korona virusa uprkos zabrani okupljanja, što je rezultiralo hapšenjem i brutalnim nasiljem od strane nemačke policije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovog vikenda su lokalne vlasti zabranile održavanje nekoliko različitih protesta, uključujući i protest pokreta Kverdenker iz Štutgarta, na kome se očekivalo 22.500 posetilaca.

Demonstranti su se usprotivili zabrani protesta i okupili u gradu. Ono što je rezultiralo jesu uznemirujuće scene batinjanja male dece i starijih žena od strane nemačke policije.

Berlinska policijska uprava, u kojoj je bilo angažovano više od 2.000 policajaca, saopštila je da su, kako se povećavao broj ljudi, policajci koji su pokušavali da preusmere demonstrante ili rasture veće grupe, bili maltretirani i napadnuti. Po uznemirujućim video snimcima može se zaključiti da je zapaženije bilo nasilje upravo nad demonstrantima.

Više demonstranata je uhapšeno u naselju Šharlotenburg i kod parka Tirgarten, saopštila je policija.

Dok se masa kretala prema Brandenburškoj kapiji, policija je preko megafona upozorila da će upotrebiti vodene topove ako se demonstranti ne raziđu.

Nasilje nad demonsrantima koje je zabeleženo je uznemirujuće. Na snimcima se vidi kako bacaju decu na asfalt, fizički se obračunavaju sa starijim ženamai ponižavaju demonstrante.

Nemačka je u maju ublažila mnoga ograničenja zbog korona virusa, dozvoljavajući ponovno otvaranje restorana i barova.

Ipak, mnoge aktivnosti, poput obedovanja u zatvorenom prostoru u restoranima ili boravka u hotelu, zahtevaju dokaz da je pojedinac ili potpuno vakcinisan, da se oporavio od virusa ili da može da pokaže dokaz da je nedavno dobio negativan test na koronavirus.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Pa sta ako su babe i deca? Znali su da je zabranjeno i tu nema pogadjanja - u normalnim zemljama, to jest. Kamo srece da je kod nas isto tako. Bar bi bio red!

    Odgovori
  2. Pa sta ako su babe i deca? Znali su da je zabranjeno i tu nema pogadjanja - u normalnim zemljama, to jest. Kamo srece da je kod nas isto tako. Bar bi bio red!

    Odgovori

Ostavite komentar