Partizanovo veče iz snova: Poker golova u Humskoj pred let za Rusiju (VIDEO)

Odlična uvertira za meč sa Sočijem koji je na programu u četvrtak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ovaj Partizan može mnogo, ovaj Partizan igra sjajan fudbal i nagoveštava da ove sezone ima mogućnosti za najviše domete.

Crno-beli su malom gradskom derbiju deklasirali Voždovac, rezultatom 4:0 (2:0). Partizan nakon tri kola u Superligi Srbije ima gol razliku 10:0!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Napad je naštelovan, odbrana podmazana, a rezultati prirodno dolaze. Voždovčani večeras u Humskoj nisu imali nikakvu šansu da se suprostave crno-belima, koji su bili veoma inspirisani. Ponovo se pokazalo koliki uticaj na igru Parnog valjka ima Natho, i da je sa njim u timu sve mnogo lakše.

Rikardo je načeo goste več u 13. minutu utakmice. Dobio je sjajan pas od Natha i rutinski pogodio mrežu Prekovića. Međutim, linijski sudija je signalizirao ofsjad, da bi nakon VAR odluke gol bio priznat.

Deset minuta kasnije Šćekić je duplirao prednost Partizana. Holender je pogodio Crnogorca u “trepavicu”, pa je ovaj samo zakucao loptu u mrežu. Nastavak je doneo još golova u mreži Voždovca, koji je već nakon 2:0 izgledao kao tim koji želi da se meč što pre završi.

Holender je prvim golom u ovoj sezoni povisio na 3:0, da bi tačku na ubedljivu pobedu Partizana stavio Danilo Pantić, magičnim golom iz slobodnog udarca.

Bonus video:

Zvanično: Neće biti publike na meču Partizana i Sočija



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar