MUP demantovao Stefanovića: Nije bilo saradnje sa FBI u istrazi Belivukove grupe!

Oglasio se MUP

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije saopštilo je  da ne raspolaže saznanjima, niti da u evidencijama MUP-a postoji i jedan podatak ili dokument koji bi bio potvrda saradnje ili bilo kakve razmene operativnih informacija sa FBI u cilju kriminalističke obrade i procesuiranja optuženih lica organizatora organizovane kriminalne grupe Belivuk-Miljković.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije nema ni jedan podatak da se vodila bilo kakva istraga u saradnji sa FBI koja je za cilj imala razbijanje organizovane kriminalne grupe Belivuk-Miljković – rečeno je u odgovoru MUP-a na pitanje Tanjuga da li u papirima MUP-a postoji bilo kakav podatak o tome da je FBI u saradnji sa MUP-om vodio zajedničku istragu oko organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Podsećamo, Nebojša Stefanović je juče izjavio da “nema veze sa klanom Veljka Belivuka, niti bilo kojim kriminalnim klanom”.

On tvrdi da je sarađivao sa evropskim policijama, policijom Ruske Federacije, kao i policijskim službama SAD, kao i da je tim sastancima prisustvovao veći broj policijskih službenika naše zemlje. Stefanović je potom spomenuo i direktora FBI Kristofera Vreja, koji navodno može sve da potvrdi, te više puta spominjao da su i naše i strane službe upućene u istragu.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar