“Džejms Bond” boravi u Srbiji, a ova LEPOTICA mu je žena: Ljubav su započeli na NEOBIČAN način (FOTO)

Holivudski superstar Danijel Krejg stigao je u Srbiju, povodom snimanja filma

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: LEON NEAL / AFP / Profimedia

Krejg odseda u jednom prestoničkom hotelu, a u Beograd je stigao bez velike pompe i obezbeđenja, u pratnji ćerke.

Sada, kada znamo da je Džejms Bond u našoj prestonici, sa ćerkom, hajde da se osvrnemo na to gde je njegova žena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rejčel Vajs živi ljubavnu bajku sa Krejgom, ali njene predstave o zajednici nisu oduvek bile idilične. Verovala je da će ostati sama.

“Nikada nisam mogla da se poistovetim sa likovima iz romantičnih filmova. Činili su mi se sasvim besmisleno. A i bila sam sigurna da se nikada neću udati. A onda mi se sve to dogodilo samo od sebe, u jednom zrelijem trenutku života”, ispričala je Rejčel.

Danijel i Rejčel zbližili su se tokom snimanja zajedničkog filma, premda su bili bliski prijatelji od svojih dvadesetih godina.

FOTO: printscreen/youtube

Venčali su se na tajnoj ceremoniji u junu 2011. godine, nakon šest meseci veze, a ovom činu prisustvovalo je samo četiri osobe.

“Da mi je neko rekao da ćemo Danijel i ja danas biti u braku, samo bih se nasmejala. Ali srećom, tu smo. Vrlo bliski i volimo da se držimo podalje od očiju javnosti. Zapravo, mislim da se ne razlikujemo mnogo od ostalih parova, osim po tome što nas mnogo ljudi prepoznaje”, rekla je tom prilikom Rejčel.

Rejčel i Danijel imaju zajedničku ćerku. A ova lepa glumica već ima sina iz braka sa filmskim rediteljem Darenom već, dok Krejg ima ćerku iz veze sa Fionom Ludon.

Zanimljivo je da je ova glumica pre nekoliko godina izjavila kako ne planira da ima više dece, doduše dodala je kratku opasku “nikada ne reci nikad”.

Podsetimo, Krejg boravi u našoj zemlji povodom snimanja drugog dela filma “Nož u leđa”(Knives out), nastavka ostvarenja iz 2019. godine.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar