TRAGEDIJA u Užicu: Teško povređeni muškarac preminuo u bolnici – koban ishod tuče SEKIRAMA

Posle smrtnog ishoda, ovo krivično delo biće prekvalifikovano

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Masa Bandjur, Shutterstock

D. M. (35) iz koji je teško pvoređen u tuči u Ulici Četvrti puk u naselju Kapetanovina u Užicu preminuo je u petak popodne.

Mladić je u ponedeljak kasno uveče teško povređen u tući u kojoj su korišćene i sekire, odmah je tarnsportovan u Klinički centar u Kragujevcu, međutim, u međuvremenu je i pored svih napora lekara preminuo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U istoj tuči, njegov rođeni brat M. M. (33) zadobio je lakše povrede i posle ukazane pomoći u Opštoj bolnici u Užicu pušten je na kućno lečenje.

U međuvremenu, užička policija uhapsila je S. T. i B. Č.(20) iz Užica, takođe učesnike tuče, B. Č. zbog sumnje da je počninio krivično delo teška telesna povreda u pokušaju, a S. T. je u trenutku hapšenja bio osumnjičen da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, odnosno da je sekirom udario M. D. u glavu i teško ga povredio.

Posle smrtnog ishoda, ovo krivično delo biće prekvalifikovano.

Tuča u naselju Kapetanovina dogodila se inače u noći između ponedeljka i utorka kada su, prema nezvaničnim podacima u ovo naselje došli braća M. D. i M. M. tražeći navodno S. T. zbog nekog ranijeg problema.

Ubrzo su se na ulici pojavili B. Č. i S. T. noseći sekire u rukama, došlo je do žestokog verbalnog sukoba, psovanja, a zatim i do tuče u kojoj su korišene sekire i u kojoj je M. D. teško a njegov brat M. M. lakše povređen. B. Č. i S. T. pobegli su sa lica mesta, B. Č. je uhapšen sutradan, a S. T. dan kasnije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar