Novak ostao i bez bronze: Najteži momenti u karijeri Đokovića, tri poraza za samo 24 sata!

Nadamo se bar pobedi u miks dublu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Novak Đoković nije osvojio medalju u Tokiju.

On je u meču za bronzanu medalju izgubio od Karenja Buste sa 2:1 u setovima i tako završio svoje Olimpijske igre.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako smo se svi nadali jednoj od medalja, srpski teniser je pokušao da u dve konkurencije obraduje naciju.

Od starta je bilo vidljivo da Karenjo Busta ima veću energiju. To je dalo rezultat u petom gemu prvog seta kada je napravio brejk, koji je na kraju bio i ključan. Đoković je na 5:4 za Španca imao priliku da uvede set u egal, ali Karenjo Busta je pogodio neke vrlo teške lopte i došao do 6:4.

Foto: EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

U drugom setu vođena je borba bez brejk lopti. Svi su bili sigurni na svoj servis i taj brejk je bio neizbežan. Tu je Novak daleko bolje počeo. Napravio je prednost od 4:1, ali je Španac napravio tri poena u nizu i stigao do 4:4. U teškoj razmeni do kraja Karenjo Busta je došao do meč lopte, ali je Novak uspeo da je spasi dobrim servisom, a zatim i da dođe do set lopte. Najbolji teniser svih vremena je to odmah iskoristio i došao do izjednačenja u setovima posle 8:6 u taj brejk.

Treći set je počeo brejkom Španca. Nastavio je da pogađa jako teške udarce i linije iz neverovatnih pozicija. Đoković je bio vrlo nervozan i svoje frustracije javno pokazivao lomljenjem reketa. Do kraja seta nije bilo velikih uzbuđenja, Španac je održavao svoj servis i došao do bronzane medalje.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar