“Kako je nije sramota, skrnavi SVETO mesto”: Vernici ZGROŽENI zbog prizora pred kapijom Ostroga (VIDEO)

Devojka je snimljena kako šeta u papučama, majici bez rukava i imala je veoma kratak šorts

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Vernici koji su prošle nedelje išli pod manastir Ostrog ostali su zatečeni prizorom nesvakidšnjim prizorom oskudno obučene devojke.

Kraj kapije gornjeg manastira usnimljena je devojka koja je veoma oskudno obučena došla da obiđe najveću svetinju na ovim prostorima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Devojka je snimljena kako šeta u papučama, majici bez rukava i imala je veoma kratak šorts.

Korisnica TikToka, koja je snimila ovaj prizor, pita se da li je moguće da neko tako obučen dođe u našu najveću svetinju.

Snimak oskudno obučene devojke izazvao je pravu buru na društvenim mrežama. Jedni su devojku osuđivali što je sebi dozvolila da manastir obilazi u šorcu koji joj maltene ne pokriva zadnjicu, dok su je drugi vatreno branili.

@izzidora_kSramota ljudskog roda… #ostrog #ostrogmonastery #crnagora #pravoslavlje #svetinja #manastir #balkan #serbia #bosna #banjaluka #gradiska #vjera♬ Sini jarko sunce sa Kosova – Danica Crnogorčević

“Šta je ovo? Sramota”, “Kako je samo mogla? Skrnavi sveto mesto”, “Nevaspitano”, ređali su se komentari ispod snimka.

S druge strane, ima i onih koji su stali u odbranu devojke.

“Šta vas briga kako se ona obukla? Pred kapijom ima odeća i marame”, “Bitno je da neko poseti svetinju i da vreuje u Boga. Pre svega ste vi grešni”, “Ljudi su vekovima išli pocepani i polugoli u svetinje, šta je problem”, neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Ko je došao u molitvi ne vidi druge ljude. Prvi bezgrešan neka se kamenom na Mariju baci, čini mi se da je Neko nekada rekao...

    Odgovori
  2. Koliko vidim ona je sa roditeljima pa ako oni nisu znali da joj kazu kako se ide u manastir onda nije ni cudo sto mala pojma nema.

    Odgovori
  3. I u tatove suzene isle junakinje siromasme i slabo obucene ali pod Ostrog niko nije smio da udje i pockepani sorts..popovi stanite ovome jednom na kraj..

    Odgovori

Ostavite komentar