Drama na snimanju: Srpski kaskader NOKAUTIRAO voditelja – jedno pitanje ga RAZBESNELO (VIDEO)

Sve je delovalo idilično do pred sam kraj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Gost emisije 10 čudnih pitanja ove nedelje bio je najpoznatiji srpski kaskader Branislav Fistrić poznatiji kao Bata Kaskader. Upravo zahvaljujući Bati i njegovoj ekipi imali smo prilike da uživamo u neverovatnim vratolomijama u našim najpoznatijim filmovima i serijama kao što su Južni vetar, Senke nad Balkanom, Ubice mog oca… Spisak zvezdi sa kojima je sarađivao je zaista impozantan, dovoljno je reći da je imao tu čast da ga u filmu ubiju i lepotice kao što su Monika Beluči i Salma Hajek!

Bata je iskreno i otvoreno odgovarao na čudna pitanja koja je Ognjen Radosavljević postavio pred njega te smo saznali i na koji način najviše voli da pogine, ko mu je draži – Monika Beluči ili Džoni Dep, kako se oseća kada je u potpunosti prekriven vatrom, kao i da li su naši najpoznatiji glumci kukavice i slabići!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sve je delovalo idilično do pred sam kraj, kada je, revoltiran pitanjem da li su kaskaderi zapravo foliranti, Bata ustao i kacigom za motor nokautirao voditelja! Preporučujemo vam da pogledate snimak i procenite da li se radi o još jednoj dobro uvežbanoj kaskadi ili je u pitanju istinski nokaut.

Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate odgovore na sva čudna pitanja koja su stavljena pred Batu. Takođe, zapratite naš youtube kanal za još zanimljivog sadržaja i napišite u komentarima koga biste sledećeg voleli da vidite u ulozi gosta!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar