Prvo ih je ćerka napustila, a sada se i razvode: Bračnom paru UKLETA LUTKA uništila živote

Kažu da im je nesreća ušla u kuću onog momenta kad su spazili igračku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: La Capital de Rosario printscreen

Argentinci Paolo i Frančeska Bergoti iz Rozarija trenutno su u procesu razvoda, za šta okrivljuju jednu – lutku.

Pomenuti par funkcionisao je skoro savršeno više od 16 godina, sve dok nisu pronašli jednu lutku pred vratima kuće. Pomislili su da je nekom detetu ona ispala, pa su išli po kraju i pitali poznanike znaju li neku devojčicu koja je izgubila igračku. Na kraju su lutku i zadržali, napravivši kako kažu, najveću grešku.

– Kako smo je uneli u kuću tako su počeli problemi. Možda mesec dana posle pronađene lutke, posvađali smo se sa ćerkom koja nas je u međuvremenu napustila i otišla kod dečka da živi iako nema ni 18 godina. U kuću je unet neki nemir, ona se promenila prema nama, svađe su bile prečeste. Kada je otišla od kuće, kao da smo i nas dvoje izgubili neku harmoniju u odnosu – kaže Frančeska za portal La Capital de Rosario.

Argentinka kaže da je posle odlaska ćerke izgubila i posao, da bi potom došla i epidemija koronavirusa. Iako su se oboje čuvali, zarazili su se.

– Paolo je bio na respiratoru, jedva se izvukao. Ja sam bolje prošla. Umesto da nas nesreća spoji, mi smo samo nastavili da se svađamo. Krajem prošle godine videli smo da više nemamo šta da tražimo jedno pored drugog. Udaljili smo se i sada se razvodimo. Pre nekog vremena, Paolo je bacio lutku. Pronašao ju je u nekom ćošku kuće i shvatio je da je možda naša nesreća povezana s njom. Otišao je napolje i bacio ju je u kontejner. Bio je ubeđen da nam ju je neko, ko baca čini, doneo pred prag. Jer, nekima smo bili trn u oku jer smo lepo i harmonično živeli, zarađivali pristojno – kaže Frančeska.

To što su se otarasili uklete lutke, nije im rešilo probleme.

– Paolo je verovao u to, ja nisam. Ne može jedna lutka da nam kroji život. I danas tvrdim da su neke druge stvari doprinele razvodu. On je u međuvremenu počeo svašta da piše i na Fejsbuku, da istražuje vradžbine i slične stvari, ubeđen da ga je neko prokleo – rekla je Frančeska Bergoti.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar