Sramnije od ovoga ne može: Hrvatica osvojila zlato u Tokiju, pa javno veličala zločine protiv Srba!

Trebalo je malo bolje da porazmisli pre nego što je nešto ovako izgovorila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia

Hrvatska tekvondistkinja Matea Jelić osvojila je titulu olimpijske šampionke u kategoriji do 67 kilograma u Tokiju, a sada je dospela u centar pažnje iz potpuno pogrešnih razloga.

– Sada je na redu uživanje u selu. Nema više takmičenja i stresa, samo opuštanje – započela je Jelić u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju, ali nije u toj rečenici ništa sporno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ostali hrvatski sportisti priredili su joj odličan doček pri povratku s borilišta u olimpijsko selo, a ona želi da u Kninu spoji svečani doček s proslavom “Oluje”, odnosno zločina protiv Srba kada je više stotina hiljada oterano iz svojih domova.

– Želim doček da spojim s proslavom Oluje! U Hrvatsku se vraćam najverovatnije za dva dana, a taman se bliži i godišnjica. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i volela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista – poručila je Jelićeva, ne razmišljajući pritom o olimpijskim vrednostima jednakosti, slobode i tolerancije, već iskoristivši svetla reflektora u potpuno pogrešne svrhe.

Šta vi mislite? Smeju li sportisti da zauzimaju ovakve stavove u javnosti? Pišite nam u komentarima.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (56)

  1. A zasto je to sramno za Hrvate?! Slavi pobedu. To je ponos za Hrvate , ocistili zemlju etnicki, dobili svoju drzavu. Sto nas udara kompleks , izgubili smo rat, jer smo izdajnici dozvolili smo da Knin padne izdajom . Slavite Hrvati svaka cast imate sta i da slavite.

    Odgovori

Ostavite komentar