Niko nije ni slutio šta se dešava iza KAMERA: Sara je zbog OVOG glumca napustila supruga posle 11 godina

Pre nego što su varnice sevnule između glumaca, Sara je prolazila kroz emotivnu kataklizmu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Profimedia

Glumica iz popularne serije “Sex/Life”, Sara Šahi koja tumači lik Bili i Adam Demos koji glumic Breda su partneri i iza kamere.

Naime, par se prvi put upoznao na snimanju u decembru 2020. godine u Kanadi. Ali, pre nego što su varnice sevnule između glumaca, Sara je prolazila kroz emotivnu kataklizmu jer se brak od 11 godina sa glumcem Stivom Hovijem približavao kraju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sara i Stiv u braku su dobili troje dece – sina Vilijama i blizance Vajolet i Noks. Posle 11 godina i karantina zbog pandemije, shvatili su da je vreme da okončaju brak i emotivni odnos. Par je 2016. godine dadilja optužila za zlostavljanje i seksualno uznemiravanje. U januaru 2021. godine Sara i Stiv su se zvanično razveli, a u međuvremenu glumica je u kolegi Adamu Demosu pronašla novo emotivno utočište.

foto: Profimedia

Glumica nakon što je upoznala Adama nije krila koliko joj je nova ljubav promenila život.

– Nisam sigurna kako dvoje ljudi koji žive na dva kraja sveta mogu biti toliko slični i kako je moguće da imaju toliko toga zajedničkog. Bilo je suđeno i upoznavanje i da budemo zajedno. Jedno znam, upoznala sam svoju srodnu dušu – napisala je Sara na Instagramu u maju 2021. godine.

foto: Profimedia

Sa druge strane ni Adam nije krio koliko je srećan što je upoznao Saru, pa joj je u nekoliko navrata izjavljivao ljubav preko Instagrama.

Evo u kakvom LUKSUZU uživaju Dženifer Lopez i Ben Aflek: Jahta od “tričavih” 130 MILIONA (FOTO)

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar