Đukanović o SRAMNOJ odluci Incka: “Ovo neće zaživeti, on je običan okupatorski namesnik” (VIDEO)

On je dodao i da će ovakva odluka naići na otpor i da se na ovaj način samo produbljuju podele u BiH

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/Printscreen

Član Predsedništva SNS-a Vladimir Đukanović oglasio se na TikTok-u gde je komentarisao odluku odlazećeg visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH Valentina Incka da nametne zabranu negiranja genocida.

On je ovakav potez Incka ocenio kao kukavički i pokvaren, kao i da sigurno ovakva odluka neće zaživeti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ovo što je uradio Valentin Incko u Bosni i Hercegovini, onako kukavički i pokvareno, pokušavajući da kroz izmene Krivičnog zakonodavstva BiH nametne da svako ko genira genocid (a pre svega se misli u Srebrenici) će biti krivični gonjen neće zaživeti i ne može da zaživi. Ne možete vi da naterate narod koji je preživeo zaista istinski genocid i u Hrvatskoj i u BiH da naterate da sam sebe posipa kofama fekalija i da za nešto što je apsolutna laž da prihvati kao zdravo za gotovo. – rekao je Đukanović.

On je dodao i da će ovakva odluka naići na otpor i da se na ovaj način samo produbljuju podele u BiH.

@vladimirdjukanovic_rsfcВалентин Инцко је зликовац ##srbija ##republikasrpska ##bosna_i_hercegovina♬ original sound – Владимир Ђукановић


– Svaka takva akcija stvara i reakciju, javiće se otpor. Ako je neko i mislio da na takav način mislim da je samo produbio podele, jedini i istinski krivci za bilo kakav sukob u BiH, ukoliko bi nastao su stranci. Valentin Incko je jedan običan okupatorski namesnik i sve ono što on donese za nas ne važi. On će biti upamćen kao bandit koji teroriše jedan državotvoran narod, srpski narod. Njega će sigurno stići ruka pravde za ovakvo ponašanje. – zaključio je Đukanović.

Podsetimo, nedavno je objavljen izveštaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji u periodu 1992-1995. na sajtu Komisije koju predvodi izraelski istoričar Gideon Grajf u kom se tvrdi da u Srebrenici nije bilo genocida.

Ceo izveštaj Komisije možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar