“Otkinuću vam ruke i ISKOPATI oči”: Ruskinja usred Beograda ostavila PRETEĆU poruku, ovo je razlog (FOTO)

Mnogi su ovaj njen potez osudili u komentarima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock,Pritnscreen

Bahato parkiranje je veliki problem u Srbiji, a pogotovo u našoj prestonici – Beogradu, a vozači na razne načine pokušavaju da se “osvete” onima koji im zasmetaju.

Jedan ovakav primer zabeležen je u Zemunu gde je izvesna Ruskinja ostavila preteću poruku na šoferšajbni automobila, nakon što su joj skinuli brisače zbog bahatog parkiranja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ako mi budete digli brisače još jednom otkinuću vam ruke i iskopati oči! Ruskinja sam, može mi se! Nemate pravo da dirate tuđe! Ako imate nekih žalbi vezanih za moje parkiranje, pozovite ili svratite (ako imate m*da)”, napisala je izrevoltirana Ruskinja, a ova poruka izazvala je bes naših sugrađana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

U komentarima su uglavnom stali na stranu onoga koji je “digao” brisače Ruskinji, pisavši da koje god da je nacionalosti treba da snosi posledice zbog svog bahaćenja.

“Možes da budes marsovac, ali ako mi parkiraš bahato ima da ti dižem brisače u najmanju ruku”, jedan je od komentara.

Mnoge je naljutilo njeno potenciranje porekla, pa su komentarisali da stranci prolaze nekažnjeno.

“Nije mi jasno šta znaci “Ruskinja sam, može mi se”… U Srbiji Srbi su građani drugog reda, pa odgovaraju za sve i svašta, a stranci prolaze nekažnjeno za sve? Podvrgnuti smo ruglu u sred svoje drzave?”

“I treba ti razlupati auto kada ga parkiraš gde stigneš” – samo su neki od komentara.

Šta vi mislite o ovom njenom potezu? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

  1. Najjaci je ovaj Sima :) Sto se bahate dziberke tice ...sledece je izgreban auto i probusene gume ... pa neka se bahati u Rusiji

    Odgovori
  2. Ja bih tu damu bez obzira na njenu nacionalnost parkirao na Moj parking. Posle toga ona ni k ada vise nebi menjala Parking . Pogotovo sto nebi morala da mi placa. To je uvek za dzabe za dame koje se brzo ljute i vole da grebu kad su uzbudjene. Nebi ona otisla sa Mog parkinga nikada.

    Odgovori

Ostavite komentar