Kad sam saznala da me muž VARA, šokirala sam se, a onda je usledilo još veće PONIŽENJE u mom životu

Ovo je kap koja je prelila čašu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Jedna Britanka se požalila kako je nakon otkrića da je muž vara saznala još goru stvar o njemu.

– Kada sam saznala da je moj suprug imao aferu, bila sam slomljena, ali smo naporno radili na tome da ponovo uspostavimo vezu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pet godina kasnije otkrila sam da je on dobio dete sa tom ženom. Ja imam 41 godinu, a on 43. Imamo dve ćerke, stare deset i osam godina i u braku smo 20 godina. Prvi put sam nešto posumnjala kad je počeo da se ponaša čudno. Stalno je telefonirao u bašti i sređivao se više nego obično – objašnjava ona i nastavlja:

– Ali, on nije hteo ništa da mi prizna, pa sam otišla do njegove kancelarije i sedela napolju na parkingu dok se konačno nije pojavio. Sedeo je u svom automobilu, a ona je sedela na mestu suvozača. Srce mi se slomilo dok sam gledala kako se naginje i ljubi ga u usne.

Foto: Shutterstock

– Odvezla sam se kući, ali se on nije pojavio još tri sata. Kad sam mu rekla šta sam videla i kad sam mu zapretila razvodom, prebledeo je. Grcao je i izvinjavao se, obećavajući mi da više nikada neće učiniti nešto slično. Odlučila sam da mu dam još jednu priliku i oprostim mu.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Mislila sam da je tome kraj i da su stvari postale bolje nego pre. Ali, nedavno sam pronašla fotografiju dečaka u zadnjem delu njegovog kreveta. Dete mnogo liči na mog muža. Afera je trebalo da se završi, ali on očigledno još uvek ima kontakt sa ovom ženom. Ponovo se osećam zbunjeno i povređeno. Želim da ga napustim, ali ne mogu da zamislim svoj život bez njega. Znam da bi moja deca patila jer obožavaju svog oca.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar