Ponovo se oglasila: ČUDNA izjava Danijele Štajnfeld izazvala BURU na društvenim mrežama! (FOTO)

Tužba Danijele Štajnfeld je odbačena, oglasila se glumica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: holdmerightfilm, Privatna arhiva ,Pritnscreen

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je Danijela Štajnfeld (37) podnela protiv Branislava Lečića (65) zbog silovanja. Glumica najavljuje da će se i dalje boriti u tom slučaju jer želi da ohrabri druge žrtve da prijave nasilje.

– Ne moram nikome ništa da dokazujem. Želim da žrtve imaju slobodu da prijave nasilje i pravo na podršku. I jedna žrtva je previše, a ima ih nebrojeno. To mora da prestane. Zato ja neću stati – poručila je Danijela u intervjuu za magazin Gloria i naglasila da nije lagala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne sumnjam da tužilac zna da ja nemam nijedan motiv da lažem ili izmišljam priče o tako strašnoj traumi, najstrašnijem napadu na moje ljudsko biće. Tužilac je, u vreme kada sam dostavila gomilu dokaznog materijala, čak počeo i da mi veruje.

Tužba Danijele Štajnfeld nosi snažnu poruku
Iako je Više javno tužilaštvo odbacilo tužbu Danijele Štajnfeld, glumica je ukazala šta je posle svega najvažnije.

– Na nama je da sada konačno razumemo sve razloge ćutanja žrtava koje su svuda oko nas, a koje bi, da ih upitate, negirale sve traume koje su proživele ili još proživaljvaju, lagale vas u oči, samo da ne dožive ono što sam ja sada doživela – istakla je za Gloriju Danijela, koja posle ovakve odluke ima pravo na prigovor.

Međutim nakon ove izjave Danijele Stajfeld: – Ne moram nikome ništa da dokazujem-, usledila je lavina komentara po portalima i društvenim mrežama.

Pritnscreen

“Rekoh li ja da su potrebni dokazi?” , “Takav čin treba dokazati! “, ” Ma najbolje da ti svi verujemo, čak iako nemamo pojma da li je istina! “, – samo su neki od komentara sa društvenih mreža i portala.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Gloria

Komentari (27)

  1. Ja ne znam šta su žene videle toliko privlačnog na ili u njemu. Fizički nije ništa posebno. Može da se kindjuri kao paun koliko hoće ali ne biva. Jedino ako je baš obdaren !

    Odgovori
  2. Ti nemaš pojma šta se dešava tamo. BLM i gomila drugih pokreta (uključujući LGBTQ+) finansiranih od Soroša upravo pokušava da napravi raspad društva i novi svetski poredak

    Odgovori

Ostavite komentar