Tortura Miloša Vasića u Tokiju: “Toliko truda i rada, a onda se pojavi neprijatelj veći od vas”

Na sreću, sve je u najboljem redu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto©

Srpski olimpijski par Miloš Vasić veslač i Sonja Vasić košarkašica prošli su kroz pravu dramu pred Olimpijske igre u Tokiju.

Miloš je bio pozitivan na korona virus po sletanju u Japan pa je morao u izolaciju i karantin 14 dana, a imao je i temperaturu. Sa druge strane Sonja je bila pozitivna na koronu u Beogradu gde je morala da prođe karantin i da ide u bolnicu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Srpski veslač je opisao kako su iz njegovog ugla delovala ta dešavanja

– Predugačkih 12 dana “u putu” do Tokija ali konačno stvari dolaze na planirano mesto. Veliki udarac pri sletanju 3. jula,moj test za koronu je bio pozitivan i završio sam u izolaciji 12 dana. Ogroman korak unazad za mene,moj tim(isto zatvoren na 14 dana), porodicu i ljude koji nas podržavaju. Da sve bude još gore,u isto vreme je i moja supuruga, pozitivna u Srbiji. Ja u izolaciji u Tokiju, a ona u bolnici u Beogradu… Ali eto, ne može se sve u životu kontrolisati. Toliko uloženog truda i rada, prevazidjenih prepreka, izvojenih pobeda, ispoštovanih protokola (vakcinisali se), ali na poslednjem koraku nas je dočekao neprijatelj veći od nas. Najbitija stvar u tim danima bila je da smo mi pre svega zdravi i da sve prođe bez komplikacija. Nisam imao simptome, jedan dan temperaturu i to je sve шto me je zadesilo. Osećam se dobro,dobio sam dozvolu posle obavljenih svih medicinskih pregleda i dobrih rezultata. Vratio sam se u trening odmah po izlasku iz karantina i pokušavamo da iskoristimo malo preostalog vremena da što bolje nastupimo na trkama. Veliko hvala Olimpijskom komitetu Srbije i ambasadi Srbije u Japanu za svu pomoć i podršku,mojoj porodici koja nije danima spavala,razmišljajući kako će sve da se završi i naravno svim ostalim ljudima koji su uvek uz nas i podržavaju nas – napisao je Vasić na Instagramu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milos Vasic (@vaskelaa)

Devojke, verujemo u vas: Srpske košarkašice otputovale u Tokio!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar