Slika rođendana RASTUŽILA sve: Pozvali drugare, pa usledio ŠOK: “Ne mogu vam opisati TUGU deteta” (FOTO)

Objava izazvala salvu komentara na Tviteru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Printscreen

Slika koja je rastužila Srbiju dolazi sa Tvitera i u pitanju je dečiji rođendan. Fotografiju je objavila žena koja sa porodicom živi u Švajcarskoj.

– Od 16 dece, 13 potvrdilo dolazak na rođendan. Došlo ih je samo 3. Navodno pakuju se za godišnji, iskrslo planinarenje, a nekima je i kasno bilo da dolaze od 14-17h. Niko nije javio da se kulturno izvini. Iznajmljen prostor, klopa, kućni bioskop, velika torta.. Sve to je nebitno – piše ona uz sliku prelepe torte na kojoj piše Diana i broj 12, odnosno 12. rođendan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zatim je napisala još nešto što je bilo još tužnije.

– Ne mogu vam opisati tugu deteta. I kako da deca ovde sklapaju prijateljstva, vole se i poštuju međusobno? – a komentari su krenuli i bilo je raznih mišljenja.

– Ko je došao taj je pravi. Idemo dalje. Imao sam problem posle ženine smrti; sin slavio 8. rođendan, mesec jun, mnogi na raspustu, a mi zakupili lepu igraonicu-piceriju sa klovnom, plus gadna provala oblaka, kao danas, pa hoće li iko doći od pozvanih. Ko došao, dobrodošao! – napisao je jedan otac.

– Baš mi je žao male princeze. Roditelji nisu postupili korektno. Zabrinjava me ovo kolektivno odsustvo poštovanja i uvažavanja drugog bića. Potrudite se vi da joj ovaj osetljiv period rođendana prođe lepo, da malo potisne ovu tužniju stranu – pisala je Tviterašica.

– Imao sam slično iskustvo u prvom i drugom razredu osnovne. Ako je za utehu, pravi prijatelji po pravilu nastaju onda kada ih biraš, a to nije osnovna škola. Ja nisam prijatelj ni sa kim iz osnovne.

Foto: Printscreen/Twitter

– To nije do dece nego do roditelja. Ja sam letnje dete. Celo rano detinjstvo tuzna na svoj rođendan. Posle se stvari promene –

Komentari su uglavnom bili puni podrške i čestitki za rođendan.

 

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar