Karić i Misica OPLELI po zadrugarima iz sve snage: Nabrojali bivše cimere koje će TUŽITI

Rijaliti program Zadruga i dalje je u žiži

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Zaljubljeni par Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su tokom četvrte sezone rijalitija „Zadruga” trpeli niz uvreda i kritika, ali uspeli su, uprkos svemu, da održe svoju vezu.

Gledaoci su im u emisiji „Narod pita” postavili brojna pita- nja, a neka od njih dovela su Jovanu i Stefana do tačke pucanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

TAČKA PUCANJA

Naime, gledateljka iz Novog Sada uključila se u program uživo i tendenciozno postavljala škakljiva pitanja.

Jedno u nizu ticalo se bivšeg robijaša i rijaliti učesnika Kristijana Golubovića:

– Zašto ne komentarišete Kristijana, ružno je govorio o vama, je l’ to zato što ne smete? – upitala je Marijana, na šta je misica odgovorila:

– Nije rekao da sam bolesnica, da imam šifru, da treba da idem na psihijatriju. Te stvari jesu za tužbu, ja ne reagujem na mišljenje, nego na napade. Samo na ono što vređa moj ugled, a to nema veze sa komentarima. Gledateljka je postavila jedno veoma škakljivo pitanje:

– Vređali ste Kristijana, kao i mnoge druge ljude, vređali ste i bolesnu decu, ali sebi u bradu – nastavila je gledateljka.

Foto: Printscreen/ Kurir TV

– Ne se*ite, molim vas – poludeo je Stefan, koji je umalo napustio studio.

PLJUŠTE TUŽBE

Na red je došlo i pitanje o zadrugarima u koje su se oni razočarali, a Jovana je bila izričita:

– Navodno su svi obožavali Stefana, pa su napadali mene. Ali kad izađeš i nastaviš da me vređaš, onda je to nešto sasvim drugo. Erminu ću tužiti jer je rekla da sam obolela, ona najbolje zna šta je rekla. Daću punomoć jer nemam vremena da se bavim tim stvarima, ali rado ću im uzeti sve što su zaradili. Pored Ermine Pašović, Jovana je kivna i na Sandru Rešić, za koju kaže da joj se u rijalitiju predstavljala kao prijatelj, da bi nakon izlaska shvatila da ju je omalovažavala i pričala neistine o njoj. Misica još nije odlučila da li će je tužiti.

Piše: Tanja Svilanović

OSTATAK OVOG I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar