“Kavčani su mi OTELI sina”: Potresna ispovest majke Gorana Mihajlovića (24) – evo gde je bio pre NESTANKA

Majka mladića nestalog pre skoro 28 meseci ubeđena je da je njen sin žrtva "kavačkog klana"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Sanja Mihajlović, majka Gorana Mihajlovića (24), koji je nestao 1. aprila 2019. godine, sumnja da su njenog sina oteli pripadnici „kavačkog klana”, a da je slučaj u policiji zataškavan 20 meseci. Ona je ubeđena da je neko u policiji namerno sklanjao i uništavao tragove o nestanku njenog sina.

– Bila sam u kontaktu sa Sedmim odeljenjem gradskog SUP, koje vodi slučaj. Ne mislim da ti ljudi ne znaju da vode svoj posao, već da je u pozadini nešto drugo. Smatram da su tragovi uklanjani ili nisu ni traženi. Saznala sam da je moj sin bio veče pre nestanka na nekoj žurki u kafiću u Gospodara Vučića. Došli smo i do snimaka sa kamera, gde se vidi da je Nino Š. došao svojim „smartom” u 12.30 po Gorana i odvezao ga do buvljaka na Novom Beogradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– „Porše” mog sina, oznaka BG-1089-yu, ostao je na parking u Resniku kod „Maksija”. Nino Š. je potom „smartom” oko 16.30 dovezao čoveka sa bradom, naočarima i kačketom. On je odvezao Goranov „porše”, a Nino je otišao „smartom”. O tome postoje dokazi – snimci nadzornih kamera, koji su u policiji. U to vreme je i telefon mog sina postao nedostupan. Ne znam da li su osobe identifikovane, ali se vide. Na kraju krajeva, i po broju tablica tog „smarta” bi se našlo ko ga je vozio. Da je neko hteo da radi. Zato sam insistirala da uzmu DNK iz „poršea”, koji je 12. aprila ostavljen na Novom Beogradu, u Gandijevoj ulici – priča za Objektiv Sanja Mihajlović.

NIJE BIO NAVIJAČ

Majka mladića nestalog pre skoro 28 meseci ubeđena je da je njen sin žrtva „kavačkog klana”.

– Po nekim našim saznanjima, u nestanak mog sina je umešan Filip G. iz Berana, brat visokopozicioniranog pripadnika „kavačkog klana” Željka G. „Porše” mog sina nađen je u blizini stana sestre Filipa G. On je bio na vezi sa uhapšenim inspektorom Božidarom Stolićem, koji je uhapšen zbog odavanja tajni „kavačkom klanu”. Sarađivala sam sa njim, ali ne bih to komentarisala – objašnjava naša sagovornica.

Ostatak ove priče čitajte u sutrašnjem izdanju lista Objektiv.

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar