Lupeta kao otvoren prozor na promaji: Zverev se osramotio izjavom o Novaku

Neverovatno!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Nemački teniser Aleksandar Zverev učestvovaće na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokio.

Pored Novaka koji je apsolutni favorit, Zverev je takođe jedan od kandidata za medalju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nemac smatra da je sposoban da bude na višem nivou od Novaka, iako to sa ove distance zvuči apsolutno nerealno:

– Da bi mogao da pobediš Đokovića, moraš da budeš sposoban da radiš stvari koje većina tenisera ne može. Moraš da trčiš koliko on, da se krećeš na takav način i da ga na kraju nadjačaš. Ako igraš isto kao on, izgbićeš. Moraš da budeš za klasu bolji da bi ga savladao. Sebe smatram kao nekog ko to može da uradi – rekao Nemac.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (13)

  1. Volim kad oni njemu prete i lupetaju svakake gluposti tosu njihove zelje,alli najvise volim kad oni nestignu do njega i on pobedi sve,To je za mene bolje nego da dobijem 50 000 evra nista mi nije draze,,Samo neka je on nama zdrav i ziv bice sve,a dusmani znase neka umru od muke,,xexe .

    Odgovori
  2. Saša Zverev uopšte ne lupeta, momak je sve tačno rekao kako se može pobediti Novak ali indirektno i potvrdio da takvog još nema u novoj generaciji. Što se tiče tvrdnje da je on za to sposoban, dečko se malo kuraži i pokušava sebi da digne cenu. Pre svega Zverev je mentalno daleko slabiji ne samo od Novaka nego i od većine "new gen" momaka. Slične izjave o zaustavljanju Novaka davao je medijima i Cicipas pre Vimbldona a znamo kako je izgubio već u prvom kolu. Naš narod za to lepo kaže: Prvo skoči pa reci hop ...

    Odgovori

Ostavite komentar