Fanovi U ŠOKU zbog odluke oskarovca: Kako može da bude sa NJOM posle svega? (FOTO)

Neočekivan spoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Profimedia

Holivudski glumac Edrijen Brodi je ovih dana na “udaru” pojedinaca zbog odluke da stupi u vezu sa bivšom suprugom Harvija Vajnstina, ozloglašenog producenta koji trenutno služi zatvorsku kaznu zbog seksualnog zlostavljanja više desetina žena.

Brodi, koji se proslavio ostvarenjem Romana Polanskog “Pijanista”, kada je u 21. godini postao najmlađi dobitnik Oskara u istoriji te manifestacije, ovih dana je publici u Kanu predstavio novu izabranicu, a u pitanju je Džordžina Čapmen, koja se od Vajnstina razvela 2017. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Edrijen i Džordžina su prošetali crvenim tepihom pre premijere njegovog novog filma “The French Dispatch” čiju režiju potpisuje Ves Anderson.

Iako je Džordžina podnela zahtev za razvod od producenta samo nekoliko dana nakon što su u javnost počele da izlaze priče o njegovom nedoličnom ponašanju, mnogi sumnjaju da ona nije znala ništa o tome. Nakon što su prvi put viđeni zajedno na jednom zvaničnom događaju, mnogi su komentarisali da im nije jasno kako Brodi može da bude sa nekim ko je zasigurno znao barem nešto o kriminalnim aktivnostima.

Američki mediji su svojevremeno preneli da su Brodi i Džordžina počeli da se viđaju u decembru 2020. godine i da je Vajnstinovu bivšu suprugu kod glumca privukla njegova zanimljiva ličnost, dok joj je on pomogao tokom bolnog perioda nakon razvoda.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar