Majka u očaju krenula da baci bebu sa ZGRADE: Komšije videle njenu smrt, kad se dogodio OBRT (VIDEO)

Haotična scena obišla je svet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/The Telegraph

Jedna Južnoafrikanka iz Durbana bila je prinuđena da baci svoju dvogodišnju ćerku sa najnižeg simsa nebodera koji se zapalio.

Hrabra majka je uspela da se spusti sa 16. sprata sa detetom u naručju kada je shvatila da dalje ne može. Vatra se širila, a drugi izlaz nije videla osim da ostane na simsu drugog sprata.

Tada je donela veoma rizičnu odluku. Primetila je da se dole okupilo nekoliko muškaraca koji su bili spremni da uhvate devojčicu, ali majka je ustuknula.

Pokolebala se. Na snimku se ne vidi momenat dok majka neodlučno stoji, što je potvrdio i Natedi Manijoni, muškarac koji je uhvatio bebu.

Majka je upravo to na kraju i učinila – bacila je prestravljeno dete nepoznatim ljudima u ruke jer je shvatila da s ćerkom u naručju neće moći da se izvuče.

– Držao sam dete u naručju koje je bilo ljuto i preplašeno. Devojčica me je uporno pitala zašto ju je majka bacila odozgo. Mislim da je majka donela dobru odluku. Posle se i ona nekako spustila dole i ćerka je ponovo bila u njenom naručju – rekao je Manijoni.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar