Pristala na izazov, pa se SKINULA i uključila mikrotalasnu rernu: Posle sat vremena vrištala je u bolnici

Iako je bila u sobi sa 18-mesečnom ćerkicom, želja da se proslavi na internetu bila je jača od razuma

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: manchestereveningnews.co.uk printscreen

Dvadesetpetogodišnja Britanka Šantel Konvej završila je u bolnici nakon što je rešila da prihvati TikTok izazov i pokuša da pošira jaja u mikrotalasnoj rerni.

Šantel je otišla i korak dalje u želji da pokaže koliko je hrabra. Iako su mnogi TikTokeri napisali da je opasno stavljati sirovo jaje u kipuću vodu i stajati pored, ona se čak i skinula u kupaći kostim da bi izvela eksperiment.

Šantel je dobila opekotine po licu i vratu i sada joj predstoji dug oporavak, kao i verovatni hirurški zahvati. Ona je na TikToku otkrila da je već prihvatala neke izazove u kuhinji u prošlosti i nikad ništa nije kretalo po zlu.

Drama se dogodila 2. jula nakon što je majka jedne devojčice ubacila sirovo jaje u šoljicu kipuće vode i stavila ih u mikrotalasnu rernu na 10 sekundi. Kaže da je to isto radila u poslednje dve godine, jer je bilo “brže i lakše”.

Stvari su krenule naopako nakon što je ubacila hladnu kašiku u vrelu vodu kako bi izvadila jaje, što je izazvalo reakciju koja je vrelu tečnost raspršila po njenom licu i vratu.

Šantel se posle katastrofe polivala hladnom vodom po licu i to ju je spasilo, Foto: manchestereveningnews.co.uk printscreen

– Bila je to najgora bol koju sam doživela u životu, a imala sam dva prirodna porođaja – opisala je Šantel, koja je bila sama u kući sa 18-mesečnom ćerkom u vreme nesreće.

Bol je bila takva da je bila uverena da joj je celo lice izgorelo. Kako bi ublažila agoniju, Šantel se polivala hladnom vodom. Ovaj momenat ju je, kako su kasnije rekli lekari, poštedelo opekotina trećeg stepena. Lekari su joj stavili i tzv. “žele masku za lice”, što je sprečilo da dobije povrede opasne po život.

Njena koža se danas, nažalost “kida”, odnosno puca, kao kod reptila.

– Starija ćerka je jako ljuta na mene i ne može više da me gleda i grli. Zbog nje i mlađe ću prestati da privhatam izazove – “mudro” je konstatovala Šantel.



Izvor:

Komentari (1)

Ostavite komentar