Njegovim venama teče crveno-bela krv: Kalina se vratio kući, na kraju je srce presudilo!

Sigurno je njegov povratak na Mali Kalemegdan obradovao sve navijače Crvene zvezde

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia / Starsport / Ilustracija

Posle punih šest godina njegovo srce je ponovo zakucalo u ritmu huka popularnih “delija” i za njega nije bilo druge opcije.

Nudili su mu ugovor ljudi iz Partizana unosan ugovor i novu saradnju sa Željkom Obradovićem, ali kada jednom izaberete voljeni klub to ne možete da promenite do kraja života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nikola Kalinić je novo pojačanje Crvene zvezde, sa kojom će pokušati da odbrani titulu u regionalnom takmičenju i napravi iskorak u Evroligi.

Krilni igrač je jedan od simbola generacije crveno-belih koja je uzela tripl-krunu 2015. godine, zbog čega je zauvek ušao u srca “delija”.

Za samo tu jednu sezonu napravio je mnogo, a potom je otišao put Turske u ekipu Fenerbahčea, gde je proveo pet sezona.

Prošle godine se priključio Valensiji, ali je na kraju ove sezone odbio da potpiše novi ugovor zbog čega je bio na meti timova poput Reala i Barselone.

U dresu reprezentacije Kalinić je takođe pravi brojne uspehe poput srebrnih medalja na Svetskom prvenstvu u Španiji 2014. godine i Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

Rođeni Subotičanin već godinama važi za jednog od najbojih igrača na poziciji krila u Evropi, tako da je njegovim dolaskom Zvezda rešila problem na poziciji tri.

Ipak, nije sve bilo blistavo u karijeri Nikole Kalinića. Naime i pored toga što su ga “delije” obožavale, bio je na udaru istih kada je nastupao u dresu Fenera.

Kalinić je bio u centru skandala, kada je u medije slučajno dospeo njegov kompromitujući snimak dospeo na sajtove za odrasle. Upravo je to bio jedan od razloga zbog kojih je izostavljen sa spiska reprezentativaca za Mundobasket 2019. godine u Kini.

Na kraju krajeva sve je to za njim. Povratak u Zvezdu mu je sjajna prilika da ponovo prikaže sebe u najboljem mogućem svetlu.

BOMBA na Malom Kalemegdanu: Nikola Kalinić se vratio u Crvenu zvezdu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar