“Dragi druže, tvoja reč je za mene bila zapovest”: Isplivala NEVIĐENA slika Džeja i Luke Bojovića (FOTO)

Kada je bila sahrana poznatog pevača, on je poslao venac sa natpisom "Poslednji pozdrav Džeju od Luke Bojovića i drugova"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA. YouTune/Printscreen

Pevač Džej Ramadanoviski iznenada je preminuo 6. decembra 2020. godine, u svojoj 56. godini.

Među mnogima koji su se oprostili od njega, bio je i Luka Bojović. Kada je bila sahrana poznatog pevača, on je poslao venac sa natpisom “Poslednji pozdrav Džeju od Luke Bojovića i drugova”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ono što je svima poznato je da je poznati pevač, sa suzama u očima, pevao pesmu na sahrani rođenog brata Luke Bojovića – Nikole.

Podsećamo, 29. marta 2013. godine, Nikola Bojović ubijen je u centru Beograda, naočigled brojnih prolaznika, u Ulici carice Milice kod broja 11, i to kada je krenuo u pekaru, piše SrbijaDanas.

Sahrani je prisustvovalo nekoliko stotina ljudi, a svakako jedan od najtužnijih momenata bio je kada je njihov otac, legenda Beograda, Vuk Bojović najavio kako će Džej otpevati deo svoje peesme “Nedelja”, pošto je to bila Nikolina želja.

Tog sumornog dana na sahrani ovog mladića, dok je plač odjekivao grobljem, pevač je izgovario sledeće reči:

– Dragi moj druže, tvoja reč za mene je bila zapovest. Ljudi, ovo je mnogo teško, al ja to moram da uradim – rekao je pevač, jedva izgovarajući ove reči i otpočeo strofu najtužnije pesme. Svaka reč prisutne je pogađala pravo u srce, o čemu svedoče brojni uzdasi, kuknjava i plač.

Danas se na Fejsbuk stranici “Legende devedesetih” pojavila fotografija pevača i Luke Bojovića.

Podsećamo, Luka Bojović je uhapšen u Španiji. Istovremeno su uhapšena još četiri srpska državljana. Smatra se da je on trenutno najistaknutiji aktivni vođa kriminalne grupe u regionu, kao i da je nakon ubistva premijera Zorana Đinđića postao jedan od vođa zemunskog klana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar