Nakon SKANDALA sa Džalom i Bubom, Maja Berović priznala: “Teško da će se saradnja nastaviti”

Ovo su mnogi želeli da znaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon skandala koji se dogodio sa saradnjom sa Džala Bratom i Bubom Koreli, Maja Berović je gostovala ne televiziji Prva gde je promovisala novu pesmu, a ovim putem otkrila da li će se saradnja sa Bubom i Džalom nastaviti.

Naime, nakon spekulacija da je sa reperima u svađi, pevačica je progovorila o odnosu sa popularnim dvojcem.

– Sa Džalom i Bubom nisam u lošim odnosima, samo ću to reći, u korektnim smo odnosima. Za sada teško da će biti opet saradnje, ali nikad se ne zna – rekla je Maja.

Pevačica je nedavno objavila novu pesmu “Ram pam pam” koju je snimila u saradnji sa sastavom “Canneras”, a na koju je, kako kaže, veoma ponosna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pesma “Ram pam pam” je blesava, letnja, pokreće. Ne možete da sedite kada je slušate. U pitanju je duet sa “Canneras”, ja sam sa njima sarađivala na poslednjem albumu, oni su radili čitav album, rodila se tada i ta pesma i dopala mi se na prvo slušanje jer je drugačija od svega što sam do sada snimala – rekla je pevačica.

Maja će sutra uveče nastupiti prvi put nakon duge pauze.

– Ja još uvek nisam imala nijedan koncert, sutra je prvi nastup u Beogradu posle korone, i ja se toliko radujem. Posle godinu dana nerada, nepevanja, izlazim pred publiku i baš se radujem, očekujem dobru energiju, uželela sam se svega toga. Do jeseni ću imati par koncerata, imaću mini letnju turneju, u subotu 17. jula imam koncert u Nišu. Još me drži ta atmosfera i taj adrenalin – iskrena je bila Maja.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar