Kupili mleko, a dobili vodu! Građani ostali u ŠOKU, Lidl se hitno OGLASIO: “Žao nam je!”

Lidl tvrdi da je došlo do tehničke greške prilikom pakovanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ Ulrich Dregler

Kompanija Lidl uputila je izvinjenje građanima zbog tehničke greške prilikom koje se u pojedinim pakovanjima umesto mleka našla voda.

Lidl je saopštio da je laboratorijskim analizama proizvođača na 42 uzorka proizvoda istog LOT broja, potvrđeno da nisu zabeležena odstupanja u kvalitetu proizvoda, već da je došlo do tehničke greške prilikom pakovanja i da je u pitanju voda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rsv

– Proizvod je bezbedan i ne dovodi do zdravstvenog rizika u slučaju konzumacije, a iz prodaje su povučene sve preostale količine tog proizvoda – navode iz Lidla.

Napominju da kompanija, u asortimanu, pod svojom robnom markom ima isključivo proizvode od dobavljača koji su sertifikovani po najvišim međunarodnim standardima kvaliteta i bezbednosti.

– Žao nam je što smo prouzrokovali neprijatnost i pozivamo sve potrošače koji su kupili ovaj proizvod i primetili nedostatak da se javi našoj službi za potrošače ili direktno u prodavnicu, kako bismo bili u mogućnosti da izvršimo zamenu proizvoda ili nadoknadu novčanog iznosa nastavljajući da negujemo odnos poverenja – poručili su iz Lidla.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: RTS

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar