Da li ste znali da je Ceca ZAPROSILA Arkana? Pevačica nije krila ŽELJU da postane RAŽNATOVIĆ!

Folk zvezda i njen pokojni suprug od početka veze nisu krili da su opijeni ljubavlju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MILOS JELESIJEVIC / AFP / Profimedia

Svetlana Ceca Ražnatović bila je u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom od 1995. godine do kraja njegovog života, 2000. godine, a uvek je otvoreno pričala o svojoj ljubavi prema njemu.

— Bila je ljubav na prvi pogled, normalno. Ja sam se njega strašno plašila i nije mi bio simpatičan. Mnogo sam čitala o njemu i imala sam iskrivljenu sliku o njemu. Kada sam trebala da pevam sa Džejem, za Dan garde — ispričala je pevačica jednom prilikom u emisiji “Maksovizija”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je potom u jednom intervjuu priznala da je odmah poželela da bude njegova supruga.

Foto: Screenshot Youtube

— Sećam se kada sam ga upoznala, jedino o čemu sam razmišljala je kako bih volela da sam žena takvog džentlmena, zaštitnika. Pored njega bi se svaka žena osećala najsigurnijom i najvoljenijom na svetu. Zbog tih fenomenalnih trenutaka pamtim samo lepo iz šest zajedničkih godina. Ne mogu, niti želim da ulazim u detalje najstrašnijeg dana — rekla je ona.

Foto: Screenshot Youtube

Kako se kasnije pričalo, do njihovog tradicionalnog venčanja, koje je pratio Balkan, došlo je nakon što je Ceca zaprosila Arkana. Mediji su, pozivajući se na stranicu na Fejsbuku pod nazivom “Legende devedesetih” pisali da je pevačica nakon pet meseci veze pitala muškarca kojeg je često opisivala kao čoveka svog života: “Hoćeš li ti mene da ženiš ili nećeš?”, a on je odgovorio potvrdno. Verili su se na Božić, 7. januara 1995, a na Cecinoj ruci zasijao je prsten s briljantom od tri i po karata.

Podsetimo se videa kada je Željko Ražnatović Arkan u Maksoviziji pevao Elvisovu pesmu. Link možete videti OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Glossy

Komentari (1)

Ostavite komentar