Nije mu se dopadala devojka starijeg brata, pa ju je ZAPALIO: Ovakvu kaznu nije očekivao ni u snu

Bes je nadvladao zdrav razum

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Indijac Pavan Kurža (20) iz Bulandšar distrikta države Utar Pradeš uhapšen je zbog sumnje da je u ponedeljak uveče polio bratovljevu devojku benzinom dok je spavala i potom je zapalio.

Užasni incident dogodio se nakon što je Pavanu stariji brat rekao da sada, kada devojka živi s njima u kući, mora da je poštuje i da više neće imati vremena za svakodnevno druženje s njim, piše The Times Of India.

Četiri godine stariji brat nije se nalazio u kući kada se Pavan iživljavao nad nesrećnom devojkom. Kada ju je zapalio, istrčao je napolje, a devojka je samo zahvaljujući snalažljivosti ostala živa.

– Skočila je u obližnji potok koji se nalazi pedesetak metara od kuće. Pretrpela je užasne opekotine, oko 40 odsto njene kože je stradalo. Sada je u bolnici – rekao je policajac iz Bulandšara koji se prvi pojavio na licu mesta.

Njega i kolegu pozvale su Pavanove komšije videvši kroz prozor da zapaljena devojka trči iz kuće napolje.

Pavanov stariji brat, bez obzira što je trenutno u pritvoru, izbacio ga je iz kuće. Kako roditelje više nemaju, kuća je na njegovo ime i Pavan više nema pravo da bude pod istim krovom s njim i njegovom devojkom kojoj će trebati dosta vremena da se oporavi od ovog šoka.

– Momak plače u pritvoru svake noći i kaje se. Nije mu lako, ali mora da shvati da je devojka samo pukom srećom, zahvaljujući begu u potok preživela – kaže jedan od policajaca iz sela u kojem se odigrao slučaj.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar