Mina Vrbaški i Filip Car RASKINULI u programu UŽIVO: Ona u suzama napustila studio! (FOTO)

Niko ovo nije očekivao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen/Pink

Mina Vrbaški i Filip Car, koji su svoju vezu otpočeli u rijalitiju “Zadruga 4”, sinoć su zajedno gostovali u emisiji “Narod pita”, gde su se posvađali i na kraju i raskinuli.

Problem je nastao kada je pušten snimak Filipa i Sanje Stanković, sa kojom je Car takođe bio u vezi tokom “Zadruge 4”, što mu je Mina zamerila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Svi moji prijatelji mi kažu da me ne prepoznaju! Bude li mi se ovako nastavljalo… Pa deset meseci sam sebi omču oko vrata stavljao. Ona se hrani time što se ja borim, nerviram, ali ja ne mogu – pričao je Car zbog kog je Mina napustila studio.

Ona se potom vratila, ali ju je Car vređao, zbog čega je Vrbaški počela da plače. Mina je zatim odlučila da stavi tačku na vezu sa Filipom Carem, a nije mogla ni da zaustavi suze zbog žučne rasprave koju su imali u studiju.

FOTO: Printscreen/Pink

– Meni više ništa ne treba, na sve mislim. Ne treba mi sve ovo, mislim na odnos sa Filipom! – vikala je uplakana Mina u emisiji.

– To se onda tako kaže, a ne da me izluđuješ postupcima. Ti si mene napravila najvećim debilom, ne možeš doći ovde da budeš mangup, a ja mali miš! Njoj je sada zadnji voz – govorio je Car.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar