Glumac otkrio da živi sa DVE žene: Imaju ga po danima u nedelji, a u krevetu važi STRIKTNO pravilo

Novi način života šokirao je porodice ove "trojke"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/thrupples

Uprkos opšteprihvaćenom ali i nepisanom pravilo da je treća osoba višak u vezi, za Džastina, Kler i Kejti to ne važi. Trojka je ovde, zapravo – idealna kombinacija.

Glumac Džastin Rapl (38) i njegova dugogodišnja partnerka u vanbračnoj zajednici Kejt (39) živeli su dugo sa osećanjem da im nešto u odnosu nedostaje. Bolje rečeno – neko.

Tada su upoznali izvršnu direktorku marketinga u jednoj kompaniji u koju su se oboje zaljubili. Ona im je, verovali ili ne, oboma uzvratila i bili su spremni da se upuste u ludu i nezaboravnu avanturu.

Kejt je bila više za Kler nego Džastin. Glumac koji je sarađivao kao dubler i pozajmljivač glasova najvećim holivudskim zvezdama tvrdio je da će da im to oboma naškodi u karijeri, budući da je Kejt uvaženi agent nekretnina u Los Anđelesu. Ipak, na kraju je pristao i otvorio vrata svoje kući oduševljenoj Kler.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Thrupples (@thrupples)

– Kejt mi je jednom priznala da se oseća kao biseksualka i da je jednako privlače žene. Šta je trebalo da joj kažem za Kler kad se i meni dopadala? Morali smo da pokušamo i uđemo u eksperiment – naglašava Džastin.

Familije ovo troje ljudi nisu dobro reagovale na ideju života u troje. Kler se brzo razvela, dok su Džastinovi roditelji i rođaci bili protiv njihove “trojke”.

– Priznajem da nisam očekivao da ćemo ovako dobro funkcionisati svi u kući. Sa Kejt sam parnim, a sa Kler neparnim danima u nedelji, dok nedelju uveče provodimo svi troje zajedno na sofi. U krevetu imamo neka striktna pravila. Svako novo osećanje, novu ideju koju unosimo u odnos moramo da prijavimo trećoj osobi. U ljubavnim eksperimentima učestvujemo svi. Takođe, zabranjeno je da u odnos ubacujemo četvrtu osobu. Ako se neko od nas troje zaljubi u neku osobu sa strane, trojka će se istog trenutka raspasti – kaže Džastin.

Na kraju, tu je i pitanje ljubomore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Thrupples (@thrupples)

– Ljubomora je ljudska, prirodna reakcija. Ko kaže da je nema – laže. Svi troje smo ljubomorni i šta god, ponavljam, da nam se dogodi a da treća osoba nije prisutna, moramo da to podelimo s njom. Samo tako možemo uspeti kao trojka – kaže Kejt koja se oseća kao začetnica ovog novog odnosa.

Ona ističe da ne treba bežati od osećanja, ma kakva da su.

– Nije mi svejedno kada sam negde na piću recimo petkom sa drugaricom, a znam da su Džastin i Kler sami kući. Ali i to je deo magije. Ni njoj nije lako kad je sama. Takođe i Džastin je često izuzet, kad ima neke premijere i snimanja. Onda obično preko telefona čupa kosu što nije s nama u krevetu – kaže Kejt Rapl.



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar