Džek Griliš – jedan od većih fudbalskih dripaca: Prvo izdao Irsku, a sada i selektora Sautgejta! (VIDEO)

Inače, Griliš je trebalo da igra za reprezentaciju Republike Irske, ali je to odbio da bi nastupao za Engleze još sada već davne 2016. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Kevin Quigley/Solo/Profimedia

Engleska je izgubila od Italije na Vembliju posle penal serije, pošto su Rašford, Sančo i Saka bili neprecizni sa bele tačke.

Reprezentativac Džek Griliš izjavio je da je bio spreman da šutira penal u finalnom meču Evropskog prvenstva, ali da je konačnu odluku doneo selektor Geret Sautgejt.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Rekao sam da želim da šutiram! Selektor je doneo toliko ispravnih odluka tokom turnira, a isto je uradio i u finalu. Ali neću da dozvolim da ljudi pričaju kako nisam želeo da šutiram penal, kada sam rekao da hoću – poručio je Griliš putem Tvitera.

Danas se oglasio legendarni Roj Kin, koji je poručio da su Rahim Sterling i Džek Griliš morali da preuzmu odgovornost umesto mladih igrača.

Inače, Griliš je trebalo da igra za reprezentaciju Republike Irske, ali je to odbio da bi nastupao za Engleze, a sada je ovom izjavom izdao i svog selektora koji ga je uvrstio u tim “gordog albiona”. Definitivno je pokazao da je lojalan samo sebi i nikom drugom…

BONUS VIDEO:

Najsigurnije mesto na planeti: Evropski pehar završio tamo gde mu niko ne može ništa! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar