Mesi iskren kao nikada u karijeri: Bog je ovaj trenutak čuvao za mene

Veliki dan za kapitena Argentine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Laurent Lairys / AFP / Profimedia

Lionel Mesi je skinuo prokletstvo i nakon 16 godina čekanja osvojio je pehar sa Argentinom.

“Gaučosi” su bili bolji od Brazila i to na njihovoj Marakani. Mesi je bio iskren kao retko kada u karijeri, a evo šta je rekao posle finala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Morao sam da se oslobodim ovog tereta nemogućnosti da osvojim trofej sa nacionalnim timom. Godinama sam bio blizu i znao sam da stvari nekada moraju ići po zlu, ali da će se jednom destiti. Zahvalan sam Bogu što mi je podario ovaj trenutak, protiv Brazila i u Brazilu. Bog je čuvao ovaj trenutak za mene – rekao je Lionel Mesi.

Argentina je na pehar Kopa Amerike čekala 28 godina, tako da je jasno kakva je euforija i slavlje u ovoj državi. Nije bilo lako Mesiju prethodnih godina, trpeo je veliki pritisak, ali je na kraju uspeo da izađe kao pobednik.

– Sreća koju osećam je ludačka, neobjašnjiva… Mnogo puta morao sam da odem pognute glave, ali znao sam da će se dogoditi. Ovaj tim je zaslužio trofej. Verovao sam u ekipu koja je postala vrlo snažna od prošle Kopa Amerike, gde je nagovešteno da dolaze velike stvari. Ovo je grupa sjajnih ljudi koji uvek guraju napred, koji se nikada ne žale ni na šta. Bili su danima u karantinu, bez mogućnosti da vide svoje porodice, ali ciljevi su bili jasni.

Bonus video:

Skandal uoči finala Kopa Amerike: Pojavili se lažni PCR testovi pred meč Argentine i Brazila

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar