DRAMA u Zvezdarskoj šumi! Dva pit bula napala dete i štene: Komšije sprečile fatalan ishod

Deca iz tog naselja istraumirana su zbog ovoga što se desilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Freepik/master1305, Pixabay/dageldog

Prema rečima očevidaca, reč je o psima rase pit bul čiji je vlasnik u početku poricao da su psi njegovi iako je to bilo više nego očigledno.

Veoma neprijatna scena dogodila se u Zvezdarskoj šumi, kada su dva psa rase pit bul napali štene koje je vodila devojčica od oko 10 godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Intervencijom komšija koji su čuli buku, devojčica i štene su spasene, međutim mali pas je doživeo povrede, zbog čega je morao na ušivanje.

Prema rečima očevidaca, reč je o psima koji su se šetali po ulici i šumi, a vlasnik koji je u početku poricao da su njegovi, tek je kasnije priznao i dobio kaznu od 5.000 dinara.

Takođe, veća nesreća izbegnuta je brzom intervencijom policije, a kasnije su na lice mesta stigle i njihove kolege iz komunalnog odeljenja, piše Srbija Danas.

Deca iz tog naselja istraumirana su zbog ovoga što se desilo, i uplašena za svoje kretanje, te se apeluje da vlasnici pasa opasnih rasa budu oprezni sa svojim ljubimcima kako nikome ne bi naneli štetu i ulivali strah.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Srbija Danas

Komentari (3)

  1. Ti psi su zabranjeni a neke rase nebi uopšte trebale da budu na ulici. Dvorište ograđeno pa nek trči do mile volje.

    Odgovori
  2. Kaznjen sa pet hiljada!!!!! Pa da li ste vi normalni. A sa koliko bi bio kaznjen da je pas napao to jadno dete? Koliko kosts ta njena trauma koja joj ostaje za ceo zivot. Sramota

    Odgovori

Ostavite komentar