OPLEO PO KOLEGAMA

Era rekao koja koleginica ga je RAZOČARALA, pa spomenuo Popovića i Brenu: Ja sam za njih liga DRUGOG reda

Bez dlake na jeziku rekao šta o kome misli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevač Era Ojdanić presrećan je što konačno počinje sa nastupima, te je otkrio kako se oseća po pitanju svega.

-Pozivi za nastupe su krenuli sa svih strana. Iskreno, ne znam gde ću pre. Svaki vašar radim po celoj Srbiji. Zauzet sam do 1. oktobra. Dečurlija peva po splavovima, a ova moja starija garda se plaši da peva ispod šatre sa puno ljudi, u strahu su da ih srčka ne strefi. Nada Topčagić umesto što se sunča po Tivtu i skuplja energiju, bolje bi joj bilo da se vrati malo pod šatorsko krilo da peva. To što na sva usta priča da neće kao više da peva, onda je ona puna kao brod ako može da živi od penzijice – rekao je Era za Star.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen/Youtube

Priznao je i da ga je koleginica Vera Matović razočarala.

-Vera Matović se ubi od pevanja. Ona je malo čudna, nikad neće da kaže gde peva i po kojoj ceni. Krije žena zaradu ko zmija noge. Plaši se da priča da joj neko ne bi tražio pare na zajam. Ja sam tu nešto zidao i pravio i zapao sam u neku finansijsku krizu, zafalilo mi je para, pa sam okrenuo Verku kao moju drugaricu da je pitam za zajam. Tražio sam joj 2.000 evra. Znate kako me je od**bala. Kaže: “Jao, Eki što ranije nisi tražio? Upravo sam jednom rođaku pozajmila tri hiljade evra, pa sad imam samo za benzin”. Od tada jedino što sa njom delim jeste bakšiš i ništa više – istakao je on za pomenuti medij.

Na kraju je rekao i zašto ga nema na proslavama koje organizuju Saša Popović i Lepa Brena.

-Vidim Lepa Brena pravi oproštajnu žurku i zove puno kolega. Ja nisam bio pozvan, jer ne spadam u tu njihovu kategoriju zvanica koje zovu Brena i Saša Popović. Ja sam za njih liga drugog ranga – zaključio je Ojdanić za Star.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar