Ćerka Milorada Dodika pokazala izvajano TELO i zasenila sve: Gorica poslala PORUKU svim dušmanima (FOTO)

Gorica Dodik rešila da pokaže i svoje fizičke atribute

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

Kakvim intelektualnim kapacitetima raspolaže, Gorica Dodik je pokazala nebrojeno puta u javnim nastupima, a sada je očigledno rešila da potvrdi i da fizički ima čime da se podiči. Ćerka srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika razgolitila se i pokazala koliko uživa na peščanoj plaži.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svoj izgled, kojim se ponosi jednako kao što se diči svojim ocem i njegovim političkim stavovima, Gorica je otkrila na fotografiji koju je okačila na Tviteru.

Ona već neko vreme bukvalno ratuje na ovoj popularnoj društvenoj mreži, jer je kao ćerka neformalnog lidera Srba u Republici Srpskoj na stalnom i žestokom udaru raznoraznih Tviter mislilaca i dušebrižnika, koji o čitavoj porodici Dodik ne misle ništa ni pohvalno ni dobro. Međutim, Gorica ne mari mnogo za sve ove kritike.

Dosad je svoju superiornost u intelektu otvoreno pokazivala braneći čast svog oca i porodice na Tviteru, a sada je rešila da pokaže i svoje fizičke atribute, pa nas počastila golišavom fotkom u roze bikiniju.

‒ Pozdrav za dežurne kritičare – bilo je sve što je uz fotografiju napisala Gorica Dodik, uz smajli koji svim hejterima šalje poljubac.

Foto: Instagram

BONUS VIDEO:

PIŠE: G.M.

Ovu i ostale aktuelne priče čitajte u štampanom Objektivu za 07.jul.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (20)

  1. Pored onako lijepog tate, lako je njozi da bude ljepotica. Uostalom sa tatini imetkom, nacice i ona djuvegiju, bez brige.

    Odgovori

Ostavite komentar