“Oduzeo sam NEVINOST ženi od 40 godina”: Ispovest žigola – otkrio sa kim mu je ODNOS bio najbolji (FOTO)

On je priznao da se "emocije lako jave", posebno kada ima "hemije, prijatna je atmosfera i obe strane su pristale"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/rhysensual/Pritnscreen

Momak iz Australije po imenu Ris Filips, koji radi kao eskort, otvoreno je izneo sve tajne tog posla. On je govorio o odnosu sa jednim parom, igranju uloga tokom odnosa, kao i ženi kojoj je bio prvi.

Priznao je da se “emocije lako jave”, posebno kada ima “hemije, prijatna je atmosfera i obe strane su pristale”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ris je istakao da je uz ovaj posao otkrio privlačnost prema različitim tipovima žena, ali je otkrio i koje žene – i parovi – su se istakli, odnosno sa kojima mu je bilo najzanimljivije.

– Par me je angažovao da se ubacim u jednu ulogu za damu. Ja sam bio kolega njenog partnera kojeg je pozvao da se malo zabavimo. To je bilo veoma intenzivno i sjajno iskustvo za sve nas, i odmah su mi rekli da bi voleli ponovo da me vide – priča ovaj žigolo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rhys Phillips (@rhysensual)

Kako se ispostavilo, već na putu kući, Ris je shvatio da su ga prevarili i platili mu 20 odsto manje, a kada im je tražio novac (i dobio ga), rekli su da ga neće više zvati.

Još jedno od iskustava koje izdvaja i koje mu je “priraslo za srce” je ono sa ženom u četrdesetim godinama života, koja nikada ranije nije imala odnos.

– Sedeli smo neko vreme i pričali o njenom životu, kako bih bolje razumeo šta tačno želi od mene. Bilo mi je jasno da je moja uloga da ispunim njena očekivanja od prvog odnosa – kaže on.

Ris kaže da mu je bilo jasno da “mora da ide polako”, a dodaje i da su se nakon toga zajedno tuširali i grlili, te da je žena pod tušem zaplakala misleći da je sve gotovo. On ju je, kako kaže, u to razuverio rečima da “on ne ide nigde”.

BONUS VIDEO

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar