Živeo je bez roditelja, ONA ga je odgajala: Rasta otkrio potpuno nepoznate detalje DETINJSTVA!

Stefan Đurić Rasta rodio se u Prištini 1989. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ A. Nalbantjan

Reper  Stefan Đurić Rasta  poznat je javnosti po svom drugačijem i prepoznatljivom stilu. Njegova karijera je još više došla u žižu javnosti u trenutku kada je objavljeno da je u vezi sa jednom od najpopularnijih pevačica Anom Nikolić, sa kojom je kasnije napravio i muzički album. Njihova ljubav rezurtirala je brakom, pa i ćerkom Tarom, nažalost par nije više zajedno.

Ovih dana Rasta je na meti novinara zbog nanogice koja mu je dodeljena kao posledica privođenja zbog posedovanja marihuane.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Malo ko zna da se Rasta rodio u Prištini 1989. godine, gde je i živeo do trećeg razreda Osnovne škole. Nakon toga Rasta se presilio u Srebrnicu, gde je živeo bez roditelja, sa svojom bakom.

foto:ScreenShot/Youtube

– Tri, do četiri godine sam bio u Srebrenici bez roditelja. Tamo mi je bilo jako lepo, ustajao sam ujutru, jahao konje, čuvao sam krave, išao u školu. To mi je toliko prijalo. Jako sam zahvalan baki što me je odgajila i zato imam poseban odnos prema ženama bakama i majkama.Kod majke sam video da umor i kukanje ne postoje. Ona živi to što radi. Naučila me je da se ne osvrćem puno, da mi umor ne bude izgovor i da uvek ima razloga za osmeh. – rekao je Rasta u emisiji “Balkanskom ulicom”.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar