Preživeo huligane, smrt ga sačekala u JARKU: Surova SUDBINA srpskog lekara, poznato stanje dece (FOTO)

Veruje se da je lekar zaspao za volanom, pa je zbog toga izgubio kontrolu nad vozilom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv,Rina

Kada je petočlana porodica Bošnjak juče ujutru krenula iz Novog Pazara ka Beogradu, niko nije očekivao da će se dogoditi tragedija kakva se desila. Put glavnog grada Srbije krenuli su da bi najstariji član ove porodice Denis obavio rutinski lekarski pregled. Pregled na kome se ne bi ni našao da nije bio meta huligana pre mesec dana.

No, krenimo redom. Oko 8.30 na 63. kilometru auto-puta „Miloš Veliki” iz pravca Čačka ka Beogradu, automobil „audi” kojim je upravljao poznati kardiolog iz Novog Pazara Denis Bošnjak sleteo je u kanal. Šta se tačno dogodilo i dalje je nepoznato. Prema nezvaničnim verzijama, veruje se da je lekar zaspao za volanom, pa je zbog toga izgubio kontrolu nad vozilom i probio zaštitnu ogradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Kretao se nekih 200 metara zaustavnom trakom i na kraju je uleteo u kanal koji se nalazi na desetak metara od auto-puta – prenosi agencija RINA izjavu jednog od očevidaca.

DECI SLOMLJENE NADLAKTICE, REBRA, NAGNJEČENE GLAVE

Bošnjak je posle nesreće prevezen u Urgentni centar u Beogradu, ali je na putu ka ovom zdravstvenom centru podlegao povredama. Zajedno sa Bošnjakom u automobilu su bili i njegova supruga Fatima, kao i njihovo troje dece. Deca su odmah prebačena u bolnicu u Valjevu, a Fatima, koju su vatrogasno-spasilačke jedinice dugo izvlačile iz olupine automobila, sa teškim telesnim povredama prebačena je u ovu ustanovu.

‒ Deca nisu vitalno ugrožena. Dečak Kerim ima nagnječenje glave i trbušnog zida, devojčica Hana ima prelom desne nadlaktice, prelom šestog rebra desne polovine grudnog koša, a njeni rezultati su dobri. Dečak Omar ima prelom levog lakta i nagnječenje desne polovine glave. Deca su stabilno i nisu životno ugrožena. Njihov oporavak bi trebalo da traje dva ili tri dana, posle čega očekujemo će moći da idu kući ‒ objašnjeno je iz Valjevske bolnice.

VILICU MU SLOMILI U JUNU

Denis je bio klupski lekar futsal kluba Novi Pazar. Početkom juna, u odlučujućoj utakmici šampionata Srbije na meču između Novopazaraca i FON, došlo je do velike tuče. Tada je jedan od navijača domaćeg tima udario nesrećnog lekara, kome je tom prilikom slomljena vilica. Napadač J. P. (26) iz Smederevske Palanke je neposredno posle tuče uhapšen. On je tog 5. juna sišao sa tribina Sportskog centra „Šumice” na teren. Bošnjak je posle tog incidenta operisan na VMA. Na put ka Beogradu krenuo je upravo da bi obavio postoperativni pregled.

Piše: EKIPA OJEKTIVA

BONUS VIDEO

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 6. JUL

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Sada taj J.P. neka celog zivota razmislja da mu je on oduzeo zivot onog dana kada ga je huliganski udario jer je to povuklo sve sledece dogadjaje koji su doveli do uzasne nesrece

    Odgovori

Ostavite komentar