Proslava krenula naopako: Istovarali vatromet na plaži, a onda je usledila EKSPLOZIJA (VIDEO)

Lakše povređeni radnici odbili su prevoz do lokalne bolnice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

Zaposleni u kompaniji za vatromete povređeni su prilikom proslave Dana nezavisnosti SAD 4. jula kada je vatromet koji su pripremali slučajno eksplodirao i to pred očima goime posetilaca koji su kako piše CNN mislili da se zapalio jedan parkirani automobil.

Vatrogasna služba Ocean Citi saopštili su da su misli da gori automobil, a kad su stigli videli su vatromet koji je nekontrolisano eksplodirao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lakše povređeni radnici odbili su prevoz do lokalne bolnice, a prava sreća je što nijedan posetilac na plaži koji je prisustvovao proslavi nije povređen.

Predpostavlja se da je do eksplozije došlo prilikom istovara vatrometa iz kamioneta, a bezbednosna zona oko mesta odkale je vatromet trebao da bude ispaljen, kao i bezbednosni protokoli bili su od velike pomoći jer su oni sprečili da u ovoj eksploziji bude povređenih još više, pre svega posetilaca.

Portparol korporacije Starfire, kompanije odgovorne za upravljanje vatrometom na ovoj proslavi je rekao da se istražuju uzroci eksplozije.

– Korporacija Starfire se oseća užasno zbog onoga što se dogodilo i zahvalni smo vatrogasnoj službi Ocean Citi i svim ostalim agencijama koje su danas pomogle – rekao je portparol.

Svi oni koji su trebali da upravljaju vatrometom bili su dobro obučeni, licencirani i pratili su protokole prilikom upravljanja vatrometom, rekli su u kompaniji.

Zbogo ovog inicidenta sve proslave u koje je uključen i vatromet su iz bezbednosnih razloga otkazane..

BONUS VIDEO: 



Izvor: CNN

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar